Κατερίνα Στικούδη: Τραγούδησε Μίμη Πλέσσα στο Βεάκειο! Στο πλευρό της ο σύζυγός της! [pics]

70 χρόνια δημιουργία μετρά ο Μίμης Πλέσσας και στη χθεσινή μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του στο Βεάκειο στον Πειραιά, ο αγαπημένος συνθέτης είδε γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές να ανεβαίνουν στη σκηνή και να ερμηνεύουν τα αγαπημένα του τραγούδια.

Ανάμεσά τους ήταν φυσικά και η Κατερίνα Στικούδη που έκλεψε τις εντυπώσεις. Φορώντας ένα μακρύ αέρινο φόρεμα δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη και πέδιλα Fairymade, η Κατερίνα Στικούδη τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα. Στα παρασκήνια, μαζί της μάλιστα βρέθηκε και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης, με τον οποίο και πόζαρε αγκαλιά!

Λίγα λόγια για τη συναυλία:

Μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Βεάκειο θέατρο με αφορμή τα 70 χρόνια δημιουργίας του Μίμη Πλέσσα. Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι του Μίμη Πλέσσα ήταν συγκεκριμένα 20 αγαπημένοι ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής: Λένα Αλκαίου, Χάρης Βαρθακούρης, Σοφία Βόσσου, Νέλλη Γκίνη, Δάκης, Κυριακή Δερέμπεη, Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Σπύρος Κλείσσας, Αντώνης Λουδάρος, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Θάνος Ολύμπιος, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πετρόπουλος, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Δημήτρης Σαββαΐδης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φιλίνη, Χρύσπα.

Μία μεγάλη συναυλία ενορχηστρωμένη από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος παρουσίασε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό την Σύγχρονη Ορχήστρα «Μίμης Πλέσσας», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 70 χρόνων δημιουργίας του σπουδαίου συνθέτη.

Σε αυτή την ξεχωριστή και ιδιαίτερη συναυλία, τα ηχοχρώματα από πιάνο, ακορντεόν, φλάουτο, σαξόφωνο, κλαρινέτο, τρομπέτα, βιολί, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, κρουστά, κιθάρα, μπουζούκι, και drums αλλά και ο συνδυασμός πρωτότυπων και διασκευασμένων τραγουδιών του Μίμη Πλέσσα θα συντελέσουν στην αρμονική συνύπαρξη και τον διάλογο μεταξύ του μουσικού παρελθόντος και του παρόντος, αποδεικνύοντας τη μεγαλοσύνη της μουσικής τέχνης.

“Η χαρά μου , η συγκίνηση μου, η ευγνωμοσύνη που νιώθω δεν περιγράφονται με λόγια … Ήταν τιμή μου που συμμετείχα στη χθεσινή συναυλία στο θέατρο Βεάκειο στον Πειραιά…70 Χρόνια Μίμης Πλέσσας”, ήταν το μήνυμα της τραγουδίστριας στα social media μετά τη συναυλία.

Εντυπωσιακή η Κατερίνα Στικούδη!

Read More

And More