Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Ρομαντική βόλτα και καυτά φιλιά για το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Ρομαντική βόλτα και καυτά φιλιά για το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας! [pics] | tlife.gr

Πάνω στην πίστα και μπροστά στον φακό βγάζει την εικόνα μιας πολύ εκρηκτικής γυναίκας, όταν όμως είναι με τον άντρα της ζωής της γίνεται τρυφερή και αφοσιωμένη σύζυγος.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία, τον περασμένο Αύγουστο, συμπλήρωσε ένα χρόνο έγγαμου βίου με τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Σερίφη. Η τραγουδίστρια είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια σεμνή τελετή-έκπληξη για πολλούς, αφού έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, απ’ όπου κατάγεται ο DJ Rico – όπως είναι το καλλιτεχνικό του.

Το ζευγάρι, παρόλο που είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένει full in love, αποδεικνύοντας πώς ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αντιθέτως τον δυναμώνει κιόλας. Τίποτα έχει αλλάξει ανάμεσά τους και στις καθημερινές εξόδους τους μοιάζουν μοιάζουν όπως ακριβώς ήταν τις πρώτες τους μέρες μαζί.

Απόδειξη και η πρόσφατη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε ένα ρομαντικό ραντεβού για δύο. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να  χαϊδεύει και να περιποιείται τον σύζυγό της, με εκείνον στη συνέχεια να την ανταμείβει με ένα τρυφερό φιλί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

READ more