Κατερίνα Τοπάζη: Επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από 5 χρόνια απουσίας στην Αμερική!

Στην Αμερική ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Τοπάζη έχοντας κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά το χωρισμό της με τον Χρήστο Δάντη, παντρεύτηκε έναν Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και παραμένει μαζί του στην Αμερική, ενώ κοντά της είναι και ο γιος της Χριστόφορος.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες η φορές που η ίδια αναφέρει πως της λείπει η Ελλάδα, και έτσι πριν λίγες μέρες η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στη χώρα μας και διασκέδασε στο Romeo με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Γιώργο Γιαννιά.

Το βράδυ της Κυριακής, αν και είχε φτάσει μόλις πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα από την Αμερική, δεν έχασε την ευκαιρία να γλεντήσει αλά ελληνικά στα μπουζούκια που τόσο πολύ της είχαν λείψει.

Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει για αυτό τον πολύ καλό της φίλο Λευτέρη Πανταζή όπου μαζί με τις φίλες της βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα για να τον απολαύσει στο έπακρον.
Φανερά αλλαγμένη, ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ, δεν δίστασε να χαρίσει στο κατάμεστο από κόσμο μαγαζί την μοναδική φωνή της όταν ο Λευτέρης Πανταζής της έδωσε το μικρόφωνο.

Read More

And More