Κατερίνα Τσάβαλου: Φτιάχνει σε καλούπι την κοιλιά της, λίγο πριν γεννήσει! Video

Κατερίνα Τσάβαλου: Φτιάχνει σε καλούπι την κοιλιά της, λίγο πριν γεννήσει! Video | tlife.gr

Σε γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Κατερίνα Τσάβαλου! Η αγαπημένη ηθοποιός πρόκειται να φέρει σε λίγες ημέρες στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ανυπομονεί όσο τίποτα άλλο. Εκείνη και ο σύζυγός της, Δημήτρης Στεργίου, οι οποίοι επισημοποίησαν την σχέση τους με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, πριν περίπου ένα μήνα, περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Μέχρι τότε, όμως, η εγκυμονούσα Κατερίνα αποφάσισε να φτιάξει… το καλούπι της κοιλιάς της! Η μέλλουσα μητέρα θέλησε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, ώστε να θυμάται για πάντα αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής της. Έτσι, επισκέφτηκε μία ειδικό, η οποία της έβαλε πάνω στο κορμί της γύψο, με σκοπό να φτιάξει το λεγόμενο εκμάγειο της κοιλίτσας της.

Φυσικά, η Κατερίνα Τσάβαλου μοιράστηκε αυτή την ξεχωριστή διαδικασία με τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Η τύπισσα τα σπάει! Τώρα και στην Ελλάδα για να θυμάσαι την πιο όμορφη φάση της ζωής σου! Θα ανεβάσω και το τελικό αποτέλεσμα!! Σε ευχαριστώ Καρολίνα».

Δες το βίντεο:

READ more