Κατερίνα Τσάβαλου: Με τον αγαπημένο της στο θέατρο λίγο πριν γίνει μαμά! Πότε θα παντρευτεί [pics]

Η Κατερίνα Τσάβαλου σε λιγότερο από δυο μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Δημήτρη Στεργίου. Και μπορεί να έχει μια καλή εγκυμοσύνη αλλά όπως δήλωσε και η ίδια δεν συνηθίζει να κάνει τον τελευταίο καιρό πολλές εξόδους.

Χθες η Κατερίνα βρέθηκε στην avant premiere της παράσταση Γοργόνες και μάγκες στο θέατρο Broadway και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του TLIFE με τον αγαπημένο της, Δημήτρη, με τον Γιάννη Αϊβάζη και φυσικά… με την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε στους δημοσιογράφους ότι σκοπεύουν με τον σύντροφό τους να παντρευτούν στο Δημαρχείο λίγο πριν γεννήσει κάτι που θα είναι προς το παρόν καθαρά διαδικαστικό ενώ αποκάλυψε πως αυτό που της έχει λείψει όλο αυτό τον καιρό που είναι έγκυος είναι να… κοιμηθεί μπρούμυτα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΕΤΡΟΣ ΧΟΝΤΟΣ

Λίγα λόγια για την παράσταση ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ

Ενα ταξίδι στην μαγευτική Ύδρα της δεκαετίας του ’60, που όπως έλεγε ο Δημήτρης Χόρν… «έχεις την αίσθηση ότι όλα είναι μέσα στο φώς – τίποτε δεν μένει κρυμμένο, ούτε και οι αμαρτίες των ανθρώπων»…, θα ξαναζήσουν οι θεατές μέσα απο την ταινία σύμβολο του καλού Ελληνικού κινηματογράφου και παράλληλα ένα επετειακό και πολιτιστικό γεγονός, αφού στις 2 Δεκεμβρίου του 2018 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη προβολή της.
Οι ερμηνείες της αφρόκρεμας των ηθοποιών που λατρεύτηκαν, τα τραγούδια και οι μελωδίες που άφησαν εποχή, τα γεμάτα Ελληνικό φως σκηνικά και οι απίστευτες κωμικές στιχομυθίες και ατάκες του σεναρίου που γαλούχησαν γενιές και γενιές, παίρνουν πάλι ζωή σε μια λαμπερή υπερπαραγωγή με 34 ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές στο «καινούργιο» ΘΕΑΤΡΟ Broadway, σε θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, που έχει σφραγίσει τα τελευταία χρόνια την Αθηναϊκή θεατρική σκηνή με πολλές εμπορικές επιτυχίες.
Με σεβασμό αντάξιο της ιστορίας του Ελληνικού μιούζικαλ που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, πλημμυρισμένο από τα τραγούδια «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Άνοιξε πέτρα», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Ο άντρας που θα παντρευτώ» κ.ά. σε μουσική του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη και μαέστρου Μίμη Πλέσσα, σε σκηνογραφία του Μανόλη Παντελιδάκη, υπό τη μουσική διεύθυνση του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη και ενορχηστρωτή Αντώνη Γούναρη και την ζωντανή εμφάνιση για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή του πλέον χαρισματικού και αγαπημένου σύγχρονου ερμηνευτή Γιάννη Πλούταρχου, οι μεγαλύτεροι θα ερωτευτούν ξανά και οι νεότεροι θα ζήσουν στιγμές που έγραψαν ιστορία.

Read More

And More