Κατερίνα Βρανά: “Αν ήξερα ότι θα απογειωθεί η καριέρα όταν πήγα να πεθάνω, θα το έκανα νωρίτερα!” (video)

Σοκ προκάλεσε τον Απρίλιο του 2017 η είδηση ότι η Κατερίνα Βρανά νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο στη Μαλαισία, έπειτα από σκωληκοειδίτίδα που εξελίχθηκε σε περιτονίτιδα, καθώς δεν έγινε έγκαιρη διάγνωση από τους γιατρούς.

Η διεθνούς φήμης stand up comedian είχε πάθει σηπτικό σοκ. Επηρεάστηκαν όλα της τα όργανα, έχασε την όρασή της και μετά από τέσσερις εγχειρήσεις και 5μηνη νοσηλεία ατρόφησαν όλοι της οι μυς.

Η Κατερίνα Βρανά σώθηκε, αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, μια διαδικασία που, ωστόσο, απαιτεί τεράστια προσπάθεια και ψυχικό σθένος από την ίδια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η διεθνούς φήμης stand up comedian βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημέρακι” και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Αν ήξερα ότι θα απογειωθεί η καριέρα όταν πήγα να πεθάνω, θα το έκανα νωρίτερα!», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν πρόσθεσε: «Έμαθα να μη με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για εμένα. Το λέμε και το ξαναλέμε αλλά σε νοιάζει. Απλώς να βρεις την ισορροπία του τι σε κάνει εσένα χαρούμενο και τι δέχεται ο άλλος».

Όπως αποκάλυψε, λόγω της νέας της κατάστασης χρειάστηκε να μείνει με τη μητέρα της, κάτι που χαρακτήρισε με χιούμορ τεράστιο λάθος. “Είμαι ακόμα λίγο παράλυτη λίγο τυφλή, λίγο μιλάω σαν να έχω μαστουρώσει… Κακώς βγήκα από το νοσοκομείο…”, ανέφερε γελώντας.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πώς κάνει ό,τι μπορεί για να κρατά ανεβασμένη την ψυχολογία της συνεχίζοντας τη λογοθεραπεία, κάνοντας βελονισμό αλλά και εναλλακτικές θεραπείες.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Read More

And More