Κατερίνα Βρανά: Η απίστευτη έκπληξη που της έκανε ο Κώστας Μακεδόνας! Video

Κατερίνα Βρανά: Η απίστευτη έκπληξη που της έκανε ο Κώστας Μακεδόνας! Video | tlife.gr

Η γνωστή και ταλαντούχα stand up comedia Κατερίνα Βρανά, μπορεί να έφθασε κοντά στο θάνατο αλλά αυτά πέρασαν! Η Κατερίνα νίκησε και τώρα συνίζει τις παραστάσεις της με μεγάλη επιτυχία. Να θυμήσουμε  ότι η γνωστή κωμικός που έκανε καριέρα και στο εξωτερικό αρρώστησε σε μια περιοδεία της στη Μαλαισία και τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά…Κάποια στιγμή ένιωσε άσχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν σκωληκοειδίτιδα. Τότε η μη έγκαιρη διάγνωση των γιατρών είχε ως αποτέλεσμα η Κατερίνα Βρανά να υποστεί οξεία περιτονίτιδα και από εκείνη τη στιγμή να αρχίσει έναν αγώνα επιβίωσης που ευτυχώς κέρδισε!

Χθες  η Κατερίνα είχε τα γενέθλιά της και είχε παράσταση. Εκεί που αναφέρθηκε στον Κώστα Μακεδόνα και το τραγούδι του «Μόνο μια φορά».. εμφανίστηκε στη σκηνή ο αγαπημένος τραγουδιστής, τραγουδώντας φυσικά το τραγούδι, αφήνοντάς την άφωνη…

Δες πώς περιέγραψε η Κατερίνα την έκπληξη και ποιοι την ετοίμασαν

«Στις 15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου κι είχα παράσταση. Η απίστευτη Τζένη Μπότση μαζί με την Φωτεινή Κατσανδρή και την Δόμνα Μαρούνη μου έκαναν την μεγαλύτερη έκπληξη ΕΒΕΡ! Για να καταλάβετε έμεινα άφωνη για φουλ δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Προσωπικό ρεκόρ».

READ more