Κατερίνα Βρανά: Η συγκλονιστική αδημοσίευτη φωτογραφία από την εντατική του νοσοκομείου της Μαλαισίας

Η Κατερίνα Βρανά έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση το μεσημέρι της Τρίτης 23/4 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή stand-up comedian που πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της για την ημέρα που που κατέληξε σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου στη Μαλαισία πριν από 7 χρόνια.

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Βρανά είχε υποστεί διάτρηση εντέρου και στη συνέχεια περιτονίτιδα κατά τη διάρκεια επαγγελματικού της ταξιδιού στη Νοτιοανατολική Ασία, με αποτέλεσμα να παλέψει με τη σηψαιμία και έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία να βγει νικήτρια.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά στο Instagram

«Μια υπέροχη εβδομάδα σελεμπρέισον γενεθλίων και επιβίωσης. Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας. Σας αγαπάω ρε γ@μώτο», γράφει στο μήνυμά της η Κατερίνα Βρανά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Vrana (@katerinavrana)

Η Κατερίνα Βρανά πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει μια ακόμη σχετική ανάρτηση όπου είχε γράψει: «15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου. 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Γλέντι 2- σε – 1. 7 Χρόνια Επιβίωσης. Περιτριγυρισμένη από όλους όσους με κράτησαν ζωντανή. Γιατροί, οικογένεια, θεραπευτές, φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και μου λείψατε όσοι δεν μπορέσατε. Σας αγαπάω όλους τόσο τόσο πολύ!».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Vrana (@katerinavrana)

Read More

And More