Κατερίνα Ζαρίφη για Γιώργο Λιάγκα: «Μην τον τσαντίζετε, σαν προσωπική χάρη το ζητώ»

Τις συχνές διαφωνίες του Γιώργου Λιάγκα με την αρχισυντάκτριά του σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη  το μεσημέρι της Παρασκευής 27/10 στην εκπομπή της «Οδός Ζαρίφη 2».

Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ έπαιξε στην εκπομπή της σε ένα συλλεκτικό απόσπασμα με όλες τις φορές που ο δημοσιογράφος έχει έρθει σε αντιπαράθεση στον αέρα με την κυρία Χρύσα Ζορκάδη.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η οικοδέσποινα της εκπομπής έκανε τα σχόλιά της για τις «κόντρες» των δύο συνεργατών, στον απόηχο των εκατέρωθεν σχολίων που αντάλλαξε η ίδια με τον Γιώργο Λιάγκα μέσα στην εβδομάδα.

«Γιατί τον νευριάζουνε; Άλλοι θα τα πληρώσουμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε από την πλευρά του: «Τους κάλυψε τους κάτω, έχει μαλώσει με όλους, και σου λέει θα πιάσω τώρα και τους πάνω».

«Γιατί δεν βάζουν επάνω στην κυρία Ζορκάδη ένα ηχείο – πώς ήταν ο Mad στον Αστυνόμο Σαΐνη; – να βγαίνει και να λέει κι αυτή τα δικά της;», ρώτησε με χιούμορ στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Εν τω μεταξύ απ’ ό,τι κατάλαβα η κυρία Ζορκάδη πρέπει να λέει άλλα από πάνω, γι’ αυτό κι εκείνος τσαντίζεται. Λέει: “γίνεται στο ακουστικό παράλληλη εκπομπή”», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Μην τσαντίζετε τον Γιώργο. Έτσι σαν προσωπική χάρη το ζητώ», κατέληξε με νόημα η Κατερίνα Ζαρίφη.

Read More

And More