Κατερίνα Ζαρίφη: Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, οι καλοί και οι κακοί παρουσιαστές και η προσωπική ζωή της

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι το πρόσωπο που βρέθηκε καλεσμένη στο τελευταίο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής του Fipster.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για εκείνη.

«Δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει να χάσω κιλά. Ήμουν στο ραδιόφωνο με τον Μάκη Πουνέντη, μας άκουγε η Μενεγάκη και είπε ότι θέλουμε να πάμε στην εκπομπή. Πήγα την επόμενη μέρα στο καμαρίνι και της έλεγα για ένα γκομενικό πρόβλημα που είχα… Θα άφηνα όλα για τον έρωτα… Όταν κάναμε εκπομπή με τον Μουτσινά, σε άλλη εκπομπή στο Alter είχε τύχει να μας σχολιάζουν 45 λεπτά και να λένε γιατί βάλανε αυτά που είναι έτσι.

Αυτά όλα, δε με επηρέασαν στο να σκεφτώ να χάσω κιλά αλλά στο κομμάτι μη στεναχωρηθούν οι γονείς μου. Όσο ήμουν στην Ελένη, ήμουν το χαϊδεμένο παιδί, και τι ταλέντο, και τι αστείο. Όταν φύγαμε από την Ελένη ξαφνικά αρχίσαμε να τρώμε τις σφαλιάρες» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη και πρόσθεσε:

«Όταν άρχισα να χάνω κιλά, δέχτηκα και αρνητικά μηνύματα από κόσμο που μου έλεγε ότι τους πρόδωσα και γιατί αδυνάτισα… Αυτό με τη μεζούρα είναι κακό πράγμα».

Σε άλλο σημείο η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε ότι δεν έχει πολλά αρνητικά μηνύματα αλλά έχει πολλά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Στη συνέχεια ο Fipster της ζήτησε να χωρίσει τους Έλληνες παρουσιαστές σε καλούς, μέτριους και κακούς.

Στους καλούς έβαλε τους:  Δανάη Μπάρκα, Φαίη Σκορδά, Γιώργο Λιανό, Αννίτα Πάνια, Μπέττυ Μαγγίρα, Σίσσυ Χρηστίδου, Ελένη Μενεγάκη, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Μαρία Μπακοδήμου, Νίκο Μουτσινά, Ναταλία Γερμανού, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ελεονώρα Μελέτη.

Στους μέτριους τους: Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κατερίνα Καινούργιου, Νίκο Κοκλώνη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ελένη Τσολάκη

Και στους κακούς τους: Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργο Λιάγκα για τον οποίο είπε ότι δεν είναι κακός παρουσιαστής αλλά δεν είναι του δικού της γούστου, Ελένη Χατζίδου, Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Ζαρίφη είπε, «Είναι επιλογή μου να μη δείχνω τους συντρόφους μου. Η πρώην μου σχέση, ο Γιάννης που τώρα είναι κολλητός μου, ήμασταν 9 χρόνια μαζί, έχει γνωρίσει την τωρινή μου σχέση. Είχα ξεκαθαρίσει στον νυν μου ότι ο κολλητός μου είναι ο πρώην μου. Πρόταση γάμου μου έχουν κάνει δυο φορές. Δεν είμαι η γυναίκα που θα πάει για γάμο. Με φαντάζεσαι εμένα τώρα με νυφικό; Θα γελάει ο κόσμος».

Όσο για το αν θα ξανασυνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Με την Ελένη Μενεγάκη θα ξανασυνεργαζόμουν. Απλά θεωρώ ότι και αυτή έχει περάσει σε μια νέα φάση και είναι καλό και για εκείνη να βλέπει νέα πρόσωπα. Εμάς πλέον μας ξέρει… Η συμβουλή που μου έχει δώσει και κρατάω είναι να μην αφήνω ποτέ στοιχεία και να είμαι πάντα κυρία ακόμα και στις πιο προσωπικές στιγμές…».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε ότι είναι πολύ ζηλιάρα και μάλιστα έχει τύχει να παρακολουθήσει σύντροφό της με τον Παύλο Σταματόπουλο και μια ακόμη φίλη τους με αποτέλεσμα να τους σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο.

Read More

And More