Κατερίνα Ζαρίφη: Ο δύσκολος «Πρωινός Καφές» και η προϋπόθεση για να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Μουτσινά!

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο δύσκολος «Πρωινός Καφές» και η προϋπόθεση για να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Μουτσινά! | tlife.gr

Με αφορμή την πρεμιέρα της στο OPEN με την καθημερινή πρωινή εκπομπή «Kαλοκαίρι #ΝΟΤ», η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε στον Αλέξη Μίχα για το νέο της ξεκίνημα. «Είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες, τελείως διαφορετική και εγώ. Είμαστε ομοούσια τριάδα στο «Καλοκαίρι #NOT». Αν το «καλημέρα» ο Παύλος δεν θα ξηλώσω τις τρέσες μου, τις έχω πληρώσει ακριβά. Είμαι ίσως η πιο παλιά από τα παιδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μια χαρά το «α καπέλα» αλλά πόσο κρατάει», είπε χαρακτηριστικά.

Σε σύγκριση με τον «Πρωινό Καφέ» που παρουσίασε με τον Νίκο Μουτσινά στον ΑΝΤ1, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός τόνισε: «Και αφού το αναφέρεις, ο Πρωινός Καφές κόπηκε με 22%. Μια χαρά τα πηγαίναμε με τον Νίκο. Δεν ήμουν ίσως εγώ έτοιμη γι’ αυτό το τότε. Επίσης, άλλα είχαμε συμφωνήσει και άλλα κληθήκαμε να κάνουμε. Εάν το concept έβγαινε στον αέρα όπως είχε σχεδιαστεί, θα είχαμε άλλη κατάληξη. Θα είχε πάει πολύ καλύτερα. Τελικά πήγαμε τότε σε κλασική μορφή πρωινού, με την τότε πολύ παλιά της έννοια».

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά, επεσήμανε: «Ναι, και το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Με ξεκάθαρους ρόλους και κάνοντας ο καθένας αυτό που μπορεί να κάνει καλά. Είμαι την άποψης «καλύτερα να φορέσεις αθλητικά και να τρέξεις, παρά να σου φορέσουν γόβες που δεν μπορείς να τις περπατήσεις»».

READ more