Κατερίνα Ζαρίφη: Πριν το επίσημο φινάλε της συνεργασίας της με την… Απόλυτη, οι πρώτες προτάσεις ήρθαν!

Θα ξέρεις λατρεμένη το τραγούδι της θεάς Άννας Βίσση “καλημέρα καινούργια αγάπη, καλημέρα καινούργια ζωή”… Ε, νομίζω πως αυτή την εποχή ταιριάζει γάντι στην Κατερίνα Ζαρίφη, της οποίας και το αφιερώνω…

Η Κατερίνα ,λοιπόν, είναι έτοιμη, μην σου πω… πανέτοιμη να κάνει μία καινούργια αρχή! Είναι έτοιμη να δει το πως ακριβώς θα προχωρήσει τηλεοπτικά παρακάτω στην μετά Ελένη Μενεγάκη εποχή, αν και εφόσον φυσικά την ενδιαφέρει να παραμείνει στο χώρο.

Και μπορεί ακόμα το επίσημο τέλος της συνεργασίας της με την… Απόλυτη να μην έχει ανακοινωθεί – αν και απ ΄ότι όλα δείχνουν είναι μόνο ζήτημα χρόνου -, όμως, οι πρώτες τηλεοπτικές κρούσεις να πω; Οι πρώτες τηλεοπτικές προτάσεις να πω; Βρίσκονται στο κατώφλι της!

Πιο συγκεκριμένα την εβδομάδα που μας πέρασε η Κατερίνα δέχτηκε προσέγγιση από δύο κανάλια που κι αυτή την σεζόν έχουν σκοπό να επενδύσουν ιδιαίτερα στην ψυχαγωγία. Από αυτά τα δύο κανάλια μάλιστα, το ένα έχει σαφέστατα πιο μικρή παρουσία στο τηλεοπτικό προσκήνιο, αγαπάει την ψυχαγωγία και τις ομαδικές τηλεοπτικές προσπάθειες και με την δυναμική που έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να κάνει για τα καλά τους πάντες και τα πάντα άνω-κάτω!

Πιο πολλά στοιχεία δεν σου δίνω λατρεμένη, γιατί τι κάνει… νιάου-νιάου στα κεραμίδια, αλλά και γιατί δεν είναι ακόμα η ώρα – από την στιγμή που οι τίτλοι του τέλος στην συνεργασία της Κατερίνας και της Ελένης δεν έχουν πέσει -, να σου μιλήσω για το τι ακριβώς συζητά πέραν του Alpha.

Όσο για το τι έχει απαντήσει η Κατερίνα στους… επίδοξους μνηστήρες που την έχουν προσεγγίσει; Πολύ ευγενικά τους έχει ζητήσει λίγο χρόνο για να μπορέσουν να κάνουν κανονικά κάποιες κουβέντες, γιατί εννοείται πως πρώτον θέλει να δει το τι ακριβώς θα γίνει με την Ελένη Μενεγάκη και δεύτερον όπως είναι λογικό,προτεραιότητα για ΄κείνη έχει το κανάλι της.

Τουτέστιν, πρώτα θα δει αν υπάρχουν περιθώρια μέσα στον Alpha να βρεθεί σε άλλο τηλεοπτικό πόστο και στην συνέχεια θα αναζητήσει την τύχη της σε νέες τηλεοπτικές πολιτείες!

Read More

And More