Κατερίνη: Δεν αφήνουν την αδερφή της νεκρής λεχώνας να πάει στην κηδεία της! [video]

Θρήνος στην Κατερίνη για την 29χρονη Άννα που έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της. Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο έδωσαν μάχη για να αντιστρέψουν την κρισιμότητα της κατάστασή της, αλλά τελικά η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Οι συγγενείς της κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης αφού όπως υποστηρίζουν η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε. «Ξέρω ότι πάνω στο βιβλιάριο ή στο χαρτί του ασθενή υπήρχε με μαύρα ή κόκκινα γράμματα ότι η ασθενής είναι αλλεργική στην αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κατά τη δικιά μας άποψη ένα ιατρικό λάθος το οποίο είναι κρίμα σε ένα δημόσιο ίδρυμα να συμβαίνει» ανέφερε στο newsit.gr o θείος της 29χρονης, Ηρακλής Τσίντζιρας.

Η δικηγόρος της οικογένειας,Γ. Παναγοπούλου, τόνισε ότι η άτυχη γυναίκα είχε ενημερώσει το νοσοκομείο και τους γιατρούς ότι έχει αλλεργία στη συγκεκριμένη αντιβίωση και τα παράγωγά της. Παράλληλα αποκάλυψε στο newsit.gr, ότι οι Αρχές δεν αφήνουν την αδερφή της άτυχης λεχώνας να έρθει από την Αλβανία για να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της.

Όπως είπε η κυρία Παναγοπούλου, το διαβατήριό της έχει λήξει και οι Αρχές την έχουν μπλοκάρει στα Ελλονοαλβανικά σύνορα. Η επικοινωνία μαζί της, είναι δύσκολη λόγω του σεισμού…

Πηγή: Newsit

 

Read More

And More