Κατερίνη: Τελευταίο αντίο σε μάνα και κόρη που σκοτώθηκαν σε χαράδρα

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν σήμερα την 17χρονη και τη μητέρα της, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές την Κυριακή 17 Νοέμβρη σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, 9 μέρες μετά την εξαφάνισή τους, στην Κατερίνη.

Η μητέρα και η κόρη κηδεύονται σε βαρύ κλίμα, ενώ τα αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν κυρίως τον σύζυγο και πατέρα, αλλά και τα δύο του παιδιά, είναι πολλά. Βασικό ερώτημα είναι αν ο θάνατος των δύο γυναικών ήταν αποτέλεσμα δυστυχήματος ή ηθελημένης κίνησης, κάτι που ακόμα δεν είναι δυνατό να απαντηθεί.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος και προήλθε κατά την πτώση του οχήματος, την ίδια μέρα που χάθηκαν τα ίχνη τους. Η κηδεία τους θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης.

Κατερίνη: Το βίντεο ντοκουμέντο

Η ώρα είναι 13.43 το μεσημέρι της 8ης Νοεμβρίου του 2019. Είναι η στιγμή που το μοιραίο όχημα περνά έξω από πρατήριο καυσίμων και καταγράφεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Είναι το όχημα που οδηγά η 45χρονη γυναίκα, έχοντας δίπλα της την 17χρονη κόρη της, Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη. Λίγες στιγμές αργότερα, μάνα και κόρη θα βρουν τραγικό θάνατο σε μια χαράδρα 120 μέτρων στην Κατερίνη, με το όχημα να εντοπίζεται εννέα ολόκληρες ημέρες αργότερα, στις 17.11.2019, από drone της αστυνομίας.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο 14ο χιλιόμετρο Κατερίνης – Ελασσόνας. Μετά από μια πορεία ακόμη 13 χιλιομέτρων, το όχημα πέφτει στην χαράδρα και το δράμα γράφεται…

Οι συγγενείς μάνας και κόρης είναι εξοργισμένοι, καταγγέλλοντας πως οι διαδικασίες για τις έρευνες εντοπισμού άργησαν χαρακτηριστικά. “Η μάνα ήταν βράχος δίπλα της” λένε άνθρωποι που γνώριζαν την γυναίκα, η οποία στεκόταν συνεχώς στο παιδί της που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα…

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More