Κατέρρευσε στη σκηνή! Διάσημος τραγουδιστής έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν όλοι τον διάσημο τραγουδιστή να καταρρέει στη σκηνή. Ενώ, βρισκόταν στο stage με δεκάδες κόσμου να τον χειροκροτεί, έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Ο λόγος για τον φετινό εκπρόσωπο της Ρωσίας στη Eurovision, τον Sergey Lazarev.

Ο Sergey έδωσε μια συναυλία στο St. Petersburg στη Στοκχόλμη και οι fans της Eurovision έδωσαν δυναμικό “παρών”. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Το διάσημο φαβορί ένιωσε μια αδιαθεσία και κατέρρευσε on stage μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων… Στην αρχή, μάλιστα, οι διοργανωτές δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει και ο κόσμος συνέχισε να χειροκροτεί και να τραγουδά, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά ο κιθαρίστας, μαζί με μερικά ακόμη άτομα από την παραγωγή, έτρεξαν κοντά του για να τον βοηθήσουν… και να τον απομακρύνουν από τη σκηνή!

Μια μέρα μετά, μάλιστα ο τραγουδιστής έγραψε στο Instagram: “Αγαπημένοι μου φίλοι, για να είμαι ειλικρινής σοκαρίστηκα, από αυτό που συνέβη χθες βράδυ (σ.σ. το βράδυ της Παρασκευής). Δεν περίμενα ότι το σώμα μου θα αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο. Εξαντλήθηκα από όλο αυτό το άγχος των ημερών και το σώμα μου ήταν σαν να μου έλεγε “αρκετά”!”

Δες το Video:

Read More

And More