Κατέρρευσε στη σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος

Κατέρρευσε στη σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος | tlife.gr

Ο Γιάννης Πλούταρχος, που είναι απίστευτα επαγγελματίας και συνεπής στις υποχρεώσεις του, παραλίγο να καταρρεύσει επί σκηνής.

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο που ο τραγουδιστής είχε προσβληθεί από γρίπη. Παρόλα αυτά νιώθοντας μεγάλη ευθύνη για τους θαυμστές του που πλήρωσαν για να τον δουν, έσφιξε τα δόντια και ανέβηκε στην πίστα για να βγάλει κανονικά το πρόγραμμα.

Όλη την ημέρα, ένιωθε έντονη δυσφορία, είχε βήχα που τον ενοχλούσε πάνω στη σκηνή και ατονία. Ο επιχειρηματίας του μαγαζιού του είχε προτείνει να μην ανοίξουν το μαγαζί εκείνη τη μέρα, ο ίδιος όμως ήθελε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο παρότι οι δυνάμεις του είχαν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν.

Θέλοντας να τιμήσει τους θαμώνες του μαγαζιού, ήπιε κάποια ζεστά ροφήματα και αφού άρχισε να αισθάνεται λίγο καλύτερα αποφάσισε να δουλέψει κανονικά. Το νυχτερινό κέντρο άλλωστε ήταν ασφυκτικά γεμάτο και η απογοήτευση του κοινού θα ήταν μεγάλη.

Την ώρα όμως που ήταν στη σκηνή η Αμαρυλλίς, οτραγουδιστής άρχισε να αισθάνεται και πάλι έντονη δυσφορία. Ωστόσο βγήκε στη σκηνή για να τραγουδήσει. Δυστυχώς όμως η δυσφορία ήταν τόσο έντονη που δεν μπορούσε καλά καλά να αναπνεύσει.

Ενημέρωσε λοιπόν το κοινό ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κάλεσε τον αδερφό του επί σκηνής και αποχώρησε για το καμαρίνι του έχοντας τάσεις λιποθυμίας. Ένας από τους συνεργάτες του τον συνόδευσε σπίτι του, όπου και τον επισκέφτηκε γιατρός χορηγώντας του ακόμα πιο ισχυρή αντιβίωση

READ more