Καθαρά Δευτέρα: Οι προορισμοί των εκπροσώπων του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου για το 3ήμερο

Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία περίμεναν οι διάσημοι Έλληνες του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να ταξιδέψουν.

Άλλοι εντός και άλλοι εκτός Αθηνών, περνούν το τριήμερο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με σύμμαχό τους τον καλό καιρό.

Τα social media γέμισαν από οικογενειακές φωτογραφίες, αγκαλιές, χρώματα και κάποιους χαρταετούς. Οι διάσημοι Έλληνες θέλησαν να γίνουν και πάλι παιδιά για λίγο διώχνοντας μακριά τα άγχη της καθημερινότητας.

Δες παρακάτω που περνούν οι διάσημοι Έλληνες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Τατιάνα Στεφανίδου 

Στην Καβάλα αποφάσισε να περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ μοιράστηκε και φωτογραφίες από την εξόρμησή της. Όπως θα δεις μάλιστα, επιστέφθηκε και τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, όπου πρόκειται για ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Μάρα Ζαχαρέα

Την Καβάλα επέλεξε και η Μάρα Ζαχαρέα για να περάσει το τριήμερο εκτός Αθηνών. Η δημοσιογράφος βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, όπου βρισκόταν και η Τατιάνα Στεφανίδου ενώ μοιράστηκε και σχετικά στιγμιότυπα.

Δούκισσα Νομικού

Στην Καλαμάτα επέλεξε να περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Δούκισσα Νομικού, μαζί με τα δύο παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η παρουσιάστρια ως λάτρις των social media δημοσίευσε φωτογραφίες από τις βόλτες τους, με πολλές από αυτές να είναι στην παραλία που λατρεύει να βρίσκεται. 

Έλενα Ασημακοπούλου

Ένα τριήμερο μακριά από την Αθήνα και κοντά στη φύση απολαμβάνει η Έλενα Ασημακοπούλου μαζί με την κόρη της, στην Παύλιανη.

Δανάη Μπάρκα

Στη Λεμεσό της Κύπρου βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το καρναβάλι και το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» βρίσκεται μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου αφού διατηρούν άψογες σχέσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια και ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα από το καρναβάλι της Κύπρου.

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης

Ένα ρομαντικό τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη επέλεξαν να απολαύσουν η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης.

Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας λατρεύουν τα ταξίδια και σε κάθε τους ευκαιρία φροντίζουν να κάνουν τις αποδράσεις τους.

 

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος

Αχώριστοι φαίνεται να είναι η Κατερίνα Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, από την ημέρα που η γνωστή αθλήτρια επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος αποφάσισαν να κάνουν μια εξόρμηση στον Πόρο μαζί με αγαπημένους τους φίλους.

Σάββα Πούμπουρας

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα ταξίδεψε για το τριήμερο ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με την σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη και την κόρη τους, Κύνθια.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε και στο καρναβάλι του νησιού, όπου επέλεξε να ντυθεί «Βασίλης Μπισμπίκης», όπως αποκάλυψε στα stories του στο Instagram.

 

Ελεονώρα Μελέτη

Ένα εναλλακτικό τριήμερο από τους περισσότερους διάσημους Έλληνες πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς βρέθηκε στα χιόνια για σκι.

Η παρουσιάστρια μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιήσει τον προορισμό που βρίσκεται, αλλά τα στιγμιότυπα δείχνουν πως μάλλον βρίσκεται στο εξωτερικό αφού έχει αρκετό χιόνι.
 

Read More

And More