Καθαρίζουμε το περιβάλλον με σεβασμό. Τρία χρόνια planet!

Τρία χρόνια τώρα τα planet συνεχίζουν να παραμένουν πιστά στην φιλοσοφία τους για άψογη καθαριότητα με σεβασμό στο περιβάλλον, και με τις δράσεις τους ενημερώνουν και προβάλλουν έναν νέο τρόπο ζωής.

Ένα νέο τρόπο ζωής, με καθημερινές συνήθειες που ξεκινούν από το σπίτι μας, που βασίζεται και σε συνειδητές επιλογές προϊόντων που σέβονται τη φύση και μειώνουν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και του πλανήτη μας συνολικά.

Τα planet σταθερά και με πρόγραμμα συνεχίζουν να στηρίζουν κοινωνικές δράσεις που στοχεύουν όχι μόνο στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου σε θέματα που άπτονται της οικολογίας και της αειφόρου ανάπτυξης.

Μετά την δενδροφύτευση 2.500 δέντρων στην περιοχή του ιστορικού Μαραθώνα, τα planet υιοθέτησαν 110 στρέμματα στην καμένη περιοχή της Πεντέλης για αναδάσωση. Στόχος είναι η φύτευση 7.000 δέντρων! Παράλληλα, συνεχίζονται οι ενέργειες για την προστασία των ελληνικών ακτών και θαλασσών. Φέτος το καλοκαίρι καθαρίζουμε τις ακτές του Φαλήρου, της Πιερίας, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής με παράλληλη δενδροφύτευση. Ακόμα, τα planet σε συνεργασία με την TEXAN Περιβαλλοντική Διαχείριση, προβάλουν την φιλοσοφία της ανακύκλωσης με δικά τους Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε σχολικά συγκροτήματα. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να ανακτήσουμε 12.500.000 συσκευασίες!

Τρία χρόνια μετά συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση να αναδεικνύουμε με τα προϊόντα μας και τις δραστηριότητες μας τις αξίες τις οικολογίας και τις αειφόρου ανάπτυξης, γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει όλοι μαζί να συμβάλουμε στην διάδοση αυτού του νέου τρόπου ζωής όπου το περιβάλλον καθίσταται προτεραιότητα στις καθημερινές μας επιλογές και αφετηρία για δράση για να προστατέψουμε τον χώρο που θα ζήσουν τα παιδιά μας.
Γι’ αυτό για την καθαριότητα του σπιτιού επιλέγουμε planet.

Τα καθαριστικά planet είναι τα μόνα πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση με Ecolabel στην Ελλάδα. Το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα (Ecolabel) απονέμεται σε καθαριστικά προϊόντα που πληρούν υψηλά κριτήρια καθαριστικής όσο και περιβαλλοντικής επίδοσης, κάτι που για σας σημαίνει την βεβαιότητα ότι όχι μόνο σέβονται το περιβάλλον αλλα και δεν κάνουν συμβιβασμούς με την αποτελεσματικότητα τους.

Τώρα χρησιμοποιώντας τα planet, το να κάνεις και εσύ μέρος της ζωής σου το σεβασμό για το περιβάλλον…είναι στο χέρι σου.

Read More

And More