Κatherine Kelly Lang: Οι στιγμές της “Μπρουκ” με τον αγαπημένο της στην Ακρόπολη! Φωτογραφίες

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Η αγαπημένη όλων μας Μπρουκ, κατά κόσμον Katherine Kelly Lang, ήρθε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα καλεσμένη του Ανδρέα Γεωργίου και του ΣΚΑΪ. Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε τα γυρίσματα της σειράς στην Κέρκυρα και γοήτευσε όλους του συντελεστές του σήριαλ “8 λέξεις”!

Η Κatherine ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον 44χρονο και πολύ γοητευτικό αγαπημένο της Dominique Zoida με τον οποίο έχει σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. Πριν φύγουν για την πατρίδα τους το ζευγάρι επισκέθηκε την Ακρόπολη και πέρασαν εκεί όμορφες στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες και “παίρνοντας” τη θετική ενέργεια του ιερού βράχου!

Στην παρέα φυσικά ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου που ξενάγησε την ηθοποιό και τον σύντροφό της στα πιο όμορφα μέρη της Αθήνας! Στην Ακρόπολη μάλιστα έπαιξε και το ρόλο του φωτογράφου απαθανατίζοντας την ηθοποιό με φόντο το ιστορικό μας μνημείο.

Δες φωτογραφίες

 

 

Φωτογραφίες: Παπαδάκης press

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164