Κάθριν Κέλυ Λαγκ: Αποκάλυψε τι την απασχολεί περισσότερο για το ρόλο της στις “8 Λέξεις”!

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Κάθριν Κέλυ Λαγκ, την οποία το ελληνικό κοινό έχει γνωρίσει πριν από πολλά χρόνια ως Μπρουκ, μέσα από την αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά “Τόλμη και Γοητεία”. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία θα συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου8 Λέξεις“, μίλησε για τη γνωριμία της με το υπόλοιπο καστ, για τις διαφορές που υπάρχουν συγκριτικά με την την Αμερική, αλλά και για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Γνωρίζεις τους ηθοποιούς με τους οποίους θα παίξεις μαζί;

Ξέρω ότι θα παίξω με την Πέμυ Ζούνη, με τον Αντρέα Γεωργίου, τη Ναταλία Κυρίκου, τον Πάνο Μπακανδρέα, τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο και τον Αλέξη Παππά. Γνώρισα διαδικτυακά αυτούς που πρέπει, αλλά και σε ένα δείπνο που έγινε δύο μέρες μετά τον ερχομό μου στην Ελλάδα, ώστε να γνωρίσω και το υπόλοιπο καστ.

Υπάρχει κάτι που ζήτησες ερχόμενη εδώ;

Ναι, ζήτησα υλικό από την παραγωγή για να κάνω το δικό μου promo στην Αμερική.

Είναι η πρώτη φορά που έρχεσαι στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα;

Όχι, είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στην Αθήνα. Έχω επισκεφτεί και παλαιότερα την Αθήνα, την οποία λατρεύω, επίσης αγαπώ την Ακρόπολη. Είχα κάνει και διακοπές με τους γονείς μου στη Σκόπελο, όταν ήμουν 8 χρονών, ήταν υπέροχα. Θα πάω να δω την Ακρόπολη και βέβαια θα πάω στην Κέρκυρα, όπου θα περάσω τον περισσότερο καιρό, καθώς εκεί θα γίνουν τα γυρίσματα της σειράς. Θα φάω ελληνικά φαγητά, που είναι υπέροχα και θα χορέψω ελληνικούς χορούς.

Ποιες διαφορές έχεις δει σε σχέση με την παραγωγή στην Αμερική και την Ελλάδα;

Στην Ελλάδα κάνουν γυρίσματα 20-25 σκηνών μέσα στη μέρα, αυτοί είναι οι ρυθμοί. Στην Αμερική, στο σίριαλ “Τόλμη και Γοητεία”, που εξακολουθεί και παίζεται ακόμα, κάνουμε 30 σκηνές τη μέρα, ενώ έχει τύχει να κάνουμε 50 σελίδες κειμένου σε μία μέρα. Αν μπορώ να προσφέρω στην ιστορία και περάσουμε καλά, που είμαι πρόθυμη να προσφέρω, θα ξανάρθω στην Ελλάδα.

Τι θεωρείς ως τη μεγαλύτερη πρόκληση στο ρόλο που σου έχει ανατεθεί;

Αυτό που με απασχόλησε περισσότερο είναι να ξέρω το διάλογο πάρα πολύ καλά, γιατί πρέπει να γυριστούν 16 επεισόδια μέσα σε μία εβδομάδα. Με απασχολεί πολύ να μάθω το χαρακτήρα και να “ξεφύγω” από το χαρακτήρα που υποδύομαι στη σειρά “Τόλμη και Γοητεία”. Για το χαρακτήρα που θα υποδυθώ τώρα δούλεψα με το δάσκαλο της υποκριτικής στην Αμερική, γιατί θέλω να νιώσω πιο κοντά στην Γκρέις, να γίνω η Γκρέις και να μην έχω καμία σχέση με τον άλλο χαρακτήρα που παίζω τόσα χρόνια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164