Kathy Heyndels & Giannetos: Οι celebrities που περπάτησαν στην πασαρέλα της AXDW [pics]

Η πιο λαμπερή εβδομάδα του φθινοπώρου έφτασε! Το βράδυ της Πέμπτης πλήθος κόσμου πλημμύρισε το Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου με αφορμή την έναρξη της 26ης Athens  Xclusive Designers Week! Πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που περπάτησαν στην πασαρέλα για χάρη των ταλαντούχων σχεδιαστών Kathy Heyndels και Giannetos Handmade και μαγνήτισαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων με τις απίθανες δημιουργίες που φορούσαν.

Στη νέα συλλογή “Delusion” του οίκου Kathy Heyndels τολμηρά tops συνδυάζονται με ψηλόμεσα παντελόνια και συναντούν σακάκια και δερμάτινα jackets για μοναδικά all-day looks. Οι τονισμένοι ώμοι, τα διαφορετικά μανίκια και το layering υφασμάτων και υλικών είναι πρωταγωνιστές στις νέες βραδινές δημιουργίες του οίκου. Την πρώτη του εμφάνιση έκανε και το brand “Marios Togos” με μια capsule συλλογή όπου το streetwear αποκτά μια luxury υπόσταση με unisex δημιουργίες.

Ο οίκος Giannetos Handmade σ’ ένα εντυπωσιακό show παρουσίασε τη νέα συλλογή FW 19/20 με τίτλο “The Cashmere” με ανδρικά κοστούμια υψηλής ραπτικής. Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν και παλτό σε σκούρες κυρίως αποχρώσεις αλλά και βελούδινα σακάκια.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο Ζάππειο και απαθανάτισε όλα τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών. Μεταξύ εκείνων που περπάτησαν ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης, η Βικτώρια Καρύδα, η Ιωάννα Μπέλλα, ο Μάνος Πίντζης, η Έβελυν Καζαντόγλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δες φωτογραφίες:

Γιάννης Τόγκος-Έβελυν Καζαντζόγλου

Σάκης Τανιμανίδης

Ντάρια Τουρόβνικ

Ιωάννα Σαρρή

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Κατερίνα Ευαγγελινού

Ιωάννα Μπέλλα

Έβελυν Καζαντζόγλου

Βικτώρια Καρύδα

Μικαέλα Φωτιάδη

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Τερέζα Χάμπερτ

Μάνος Πίντζης

Κόνι Μεταξά

Μιχάλης Ζαμπίδης-Τόνια Φουσέκη

Λάκης Γαβαλάς-Ιωάννα Σουλιώτη-Θοδωρής Βαρβίας

Σοφία Μαριόλα, Στράτος Τζώρτζογλου

Γιάννης Κοντούλης-Δέσποινα Μοιραράκη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More