Κάτι τρέχει με τον Γ. Καρατζαφέρη! Έχει απόψε… “Πακέτο” στον Alpha;

Μία εμφάνιση – έκπληξη στο Πάμε Πακέτο κάνει απόψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο γνωστός πολιτικός χτυπά την πόρτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Alpha, εκπλήσσοντας τους πάντες. Φυσικά, το ερώτημα που γεννάται είναι το τι ακριβώς θέλει ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την εν ΄λόγω εκπομπή και αν φυσικά είναι… παραλήπτης ή αποστολέας του Πακέτου της Βίκυς!

Απόψε ,λοιπόν, στις 21:00, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλούν να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που θα μας συγκινήσουν. Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ο Αντώνης, ο οποίος έρχεται στην εκπομπή με την ελπίδα να εντοπιστούν τα ίχνη του καλύτερού του φίλου που τα τελευταία 14 χρόνια αγνοούνται. Οι δυο τους έκαναν στενή παρέα για 30 σχεδόν χρόνια, ωστόσο η επικοινωνία τους διακόπηκε απότομα. Τι έχει συμβεί και δεν έχει δώσει σημεία ζωής; Έχει υπάρξει κάποια παρεξήγηση και επέλεξε να εξαφανιστεί από τη ζωή του;
Ακόμη, τι κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο «Πάμε Πακέτο»; Έρχεται ως αποστολέας ή παραλήπτης; Ως πιστός τηλεθεατής της εκπομπής βρίσκεται στο πλευρό των συντελεστών και μας επιτρέπει να δούμε την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που τον χαρακτηρίζει.
Το τελευταίο πακέτο αφορά στην αναζήτηση μιας γυναίκας να βρει τη μεγαλύτερή της αδελφή. Αν και αδελφές από τον ίδιο πατέρα, δεν έχουν συναντηθεί ποτέ καθώς η παραλήπτρια δόθηκε για υιοθεσία στην ηλικία των 5 ετών. Η αποστολέας είχε μια δύσκολη ζωή, πέρασε από πολλά σκοτεινά μονοπάτια αλλά κατάφερε να βγει νικήτρια. Τα τελευταία δέκα χρόνια έμαθε για την ύπαρξη της αδελφής της και πλέον το μοναδικό της όνειρο είναι να την βρει και να την αγκαλιάσει.

Πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να επουλώσει όλες τις πληγές του παρελθόντος. Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι η απόρριψη, αφού από πολύ μικρή ήταν στο περιθώριο και της λείπει όσο τίποτα άλλο η αγάπη. Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;

Read More

And More