Κάτια Δανδουλάκη: «Με έσωζαν πάντα οι φτωχοί φίλοι μου, όχι οι πλούσιοι»

Για τη βοήθεια που δέχτηκε σε περιόδους που βρέθηκε σε οικονομική δυσχέρεια από “φτωχούς” φίλους της μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη σήμερα στην εκπομπή “Στούντιο 4” όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Είχα πάει να κάνω ραδιόφωνο. Να κάνω διαφημιστικά στο ραδιόφωνο και μου ζητούσαν ντέμο, που ήμουν ήδη η Κάτια Δανδουλάκη. Ήμουν γνωστή. Το έκανα. Το έκανα για να μπορέσω να πληρώσω το θέατρο. Δε με πήραν ποτέ αλλά δεν έχει καμία σημασία. Δεν ντρέπομαι για κάτι, πήρα μεγάλο μάθημα από αυτό. Κατάλαβα ότι δε με ήθελαν αλλά σκεφτόμουν ότι θα με ήθελαν αλλού.

Δεν πάθαινα καμία κατάθλιψη. Με έσωζαν πάντα οι φτωχοί μου φίλοι. Οι φτωχοί. Δε με έσωσαν ποτέ οι πλούσιοι. Με έσωζαν πάντα οι φτωχοί με τη μεγάλη καρδιά. Η αγάπη μου για τη ζωή ήρθε από πολύ στενούς συνεργάτες μου στο θέατρο. Θυμάμαι ένας τεχνικός στο θέατρο, όταν έκανα μια πολύ μεγάλη αποτυχία, μου είχε πει, “σε παρακαλώ μη στεναχωριέσαι, έχω τόσα, είναι δικά σου”. Και αυτό δεν είναι κάτι που μου το είπε ένας, μου το έχουν πει πολλοί μέσα στο θέατρο. Γι΄αυτό λατρεύω το θέατρο και τους ηθοποιούς» είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Read More

And More