Η Κάτια Δανδουλάκη για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες – «Θα βασανιστούμε πολύ»

Η Κάτια Δανδουλάκη για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες – «Θα βασανιστούμε πολύ» | tlife.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο “The 2night Show” την Κάτια Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας πως η Ανέτ και ο Δούκας θα “βασανιστούν” με αβέβαιο αποτέλεσμα. Όταν, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε για το σπόιλερ που κυκλοφορεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ, η Κάτια Δανδουλάκη είπε πως “αφού το λένε όλοι…” χωρίς να θέλει να επεκταθεί παραπάνω.

«Ήξερα ότι οι Άγριες Μέλισσες θα γίνουν επιτυχία, αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει τέτοια επιτυχία. Βλέπω τα νέα παιδιά και τα χαίρομαι, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, τα θαυμάζω. Η συμμετοχή μου είναι σαν να μου έτυχε το λαχείο, δεν περίμενα ότι θα μου ξανατύχει, είχαν περάσει χρόνια για να μου τύχει μια τέτοια επιτυχία. Ο ρόλος της Ανέτ είναι λες και η Μελίνα, η σεναριογράφος, είχε κάνει “μαγνητική” επάνω μου και η Ανέτ αντιδρά όπως θα αντιδρούσε κι εγώ, σαν Κάτια. Αυτό που έχει ενδιαφέρον επάνω της είναι ότι έχει συντονιστεί με την ψυχή της, όπου δεν την αφορά τι θα πει και τι θα κάνει ο άλλος», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν θα μαθαίναμε και τα… χαϊρια της Ανέτ κάποια στιγμή; Υπήρχε ένα παιδί στη ζωή μου. Αφού όλοι λένε ότι είναι ο Μελέτης το παιδί μου… Μακάρι να δούμε την Ανέτ στην αγκαλιά ενός άντρα. Με τον Νέστορα είμαστε φίλοι. Θα κάνω δύσκολη τη ζωή του Δούκα, αλλά και ο Δούκας θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Θα βασανιστούμε πολύ, με αβέβαιο αποτέλεσμα», προειδοποίησε η Κάτια Δανδουλάκη για τη συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες.

«Η Μυρσίνη είναι μια περίπτωση που κι εγώ την σπουδάζω μέσα από αυτά που γράφει η Μελίνα και μετά που παίζει η Κατερίνα. Έχουμε ορισμένες στιγμές μεγάλης ευαισθησίας οι δυο μας, σκηνές που δεν ξέρω αν έχουν παιχτεί, που την καταλαβαίνω απολύτως. Και υπάρχουν στιγμές που θες να τη σκοτώσεις. Αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές που την καταλαβαίνεις απολύτως», είπε η Κάτια Δανδουλάκη για το ρόλο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες.

Πηγή: zappit

 

 

READ more