Κάτια Δανδουλάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος στο θέατρο! [pics]

Μπορεί να κάνει λίγες και καλές κοσμικές εμφανίσεις, η Κάτια Δανδουλάκη όμως στηρίζει πάντα τους καλούς φίλους και συναδέλφους της. Έτσι και αυτήν τη φορά δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος, που έχει γίνει το talk of the town του καλοκαιριού!

Η γνωστή ηθοποιός κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» που πρωταγωνιστεί βρέθηκε στο θεατρικό μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και απόλαυσε την Δέσποινα Βανδή και μια σειρά από ταλαντούχους ηθοποιούς που συμμετέχουν στο έργο.

Ελένη Γερασιμίδου, Ευγενία Σαμαρά, Κάτια Δανδουλάκη, Σύλβια Δεληκούρα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου δίνουν μια άλλη διάσταση στα καλοκαιρινά μας βράδια από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας.

Φυσικά μετά το τέλος της παράστασης, η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε με τους πρωταγωνιστές του μιούζικαλ.

Δες φωτογραφίες:

Κώστας Κόκλας, Κάτια Δανδουλάκη

Γιώργος Χρανιώτης, Κάτια Δανδουλάκη

Κάτια Δανδουλάκη, Δέσποινα Βανδή

Κάτια Δανδουλάκη, Σπύρος Παπαδόπουλος

Read More

And More