Κάτια Δανδουλάκη: Στην παρουσίαση του νέο βιβλίου της Λένας Μαντά!

Η Λένα Μαντά επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο βιβλίο της “Η εκδίκηση των Αγγέλων” από τις εκδόσεις Ψυχογιός και ετοιμάζεται να καθηλώσει το αναγνωστικό κοινό. Μια ιστορία μυστηρίου ξεκινά και ο βασικός ήρωας της, ο Άρης θα προσπαθήσει να βρει ποιος ευθύνεται για το θάνατο της αγαπημένης του….

Η γνωστή συγγραφέας παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας στο café του Public Συντάγματος το νέο της μυθιστόρημα, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Ανάμεσά τους και η Κάτια Δανδουλάκη, που είχε συνεργαστεί με την Λένα Μαντά στο παρελθόν και τώρα διάβασε στο κοινό αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο.

Η γνωστή ηθοποιός και η συγγραφέας συνεργάστηκαν πριν λίγα χρόνια, όταν η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά “Βαλς με 12 Θεούς” που ήταν βασισμένη στο βιβλίο της Λένας Μαντά. Για το βιβλίο μίλησαν οι δημοσιογράφοι Τίνα Μεσσαροπούλου, Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου:

Ένα εικοσάχρονο κορίτσι σωριάζεται νεκρό την ώρα που δουλεύει. Κανένας δεν μπορεί να βρει την αιτία. Ο Άρης, ο αγαπημένος της, απελπισμένος, υπόσχεται να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατό της. Δίπλα του στέκεται η μητέρα του, η Γαλάτεια, διάσημη συγγραφέας αισθηματικών μυθιστορημάτων. Εκείνη κάνει την υπέρβαση και αποφασίζει να εμπλακεί σε μια ιστορία ανώτερη από τις δυνάμεις της. Οι ιατροδικαστικές γνωματεύσεις δε ρίχνουν κανένα φως και όλες οι έρευνες οδηγούν στο μηδέν. Η Γαλάτεια δεν ξέρει αν υπάρχει καν δολοφόνος ή αν όλα όσα υποψιάζεται ο γιος της και η μητέρα της κοπέλας ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Στο μέλλον, και με όσα θα αποκαλυφθούν, θα ευχόταν να ήταν έτσι…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More