Κάτια Δανδουλάκη: Στο κρεβάτι με τον σύντροφο της Ευγενίας Σαμαρά! [pics]

Πρεμιέρα στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη για “Το γλυκό πουλί της νιότης” του Τένεσι Ουίλιαμς με την γνωστή ηθοποιό να κλέβει τις εντυπώσεις και να κερδίζει το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Κοντά της και ο γοητευτικός ζεν πρεμιέ Γιάννης Ποιμενίδης που μαγεύει στη σκηνή στο κρεβάτι.

Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός έγινε γνωστός από τη σειρά του Ant1 “εκδρομή” και “δίδυμα φεγγάρια” και το τελευταίο διάστημα είναι full in love με την Ευγενία Σαμαρά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πλατό της σειράς “εκδρομή” και από τότε είναι αχώριστοι. Η Ευγενία μάλιστα, βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του καλού της και τον απόλαυσε on stage.

Το έργο πραγματεύεται δύο από τις μεγαλύτερες αγωνίες του συγγραφέα: τον Χρόνο που περνά αμείλικτος και την Αποτυχία, τα όνειρα που δεν γίνονται πραγματικότητα.

Τα δύο πρόσωπα του έργου, η Αλεξάνδρα Ντελ Λάγκο και ο Τσανς Γουαίην ξέρουν καλά από την αρχή τις συνέπειες του Χρόνου και στις δυο διαστάσεις του: Παρελθόν και Μέλλον. Το δράμα γεννιέται σ’ αυτό το έργο από τις απελπισμένες προσπάθειες των ηρώων να ξεφύγουν από τις αρπαγές της αναγκαστικής προσγείωσης στην πραγματικότητα.

Ο Τσανς Γουαίην είναι ο τελευταίος από τους νεαρούς εραστές της. Φτωχός, χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο, δεν έχει άλλο εφόδιο από την ομορφιά και τα νιάτα του. Σ’αυτά τα δύο στηρίζεται η άμετρη φιλοδοξία του, να γίνει σταρ του Χόλλυγουντ από την μια και να παντρευτεί την πλούσια παιδική του αγαπημένη, την Χέβενλυ, από την άλλη. Στον μάταιο αγώνα του για επιβίωση και κοινωνική επιβολή, προσφέρει το κορμί του σε μοναχικές και παρηκμασμένες πλούσιες κυρίες, που τον χρησιμοποιούν ως παυσίπονο για την μοναξιά και τον απομακρύνουν όταν τους είναι άχρηστος πια.

Όταν οι δυο τους συναντώνται, στην κρίσιμη ώρα της ζωής τους, προσπαθούν για μια στιγμή να αρπαχτούν ο ένας από τον άλλο. Για την Αλεξάνδρα, που έχει ταλέντο και προσωπικότητα, ίσως υπάρχει ακόμη ελπίδα. Για τον Τσανς, που έχει επιπλέον να αντιπαλέψει την αναλγησία και την εχθρότητα των ανθρώπων, όχι.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More