Κάτια Δανδουλάκη: Χαίρομαι που τελειώνουν οι Μέλισσες, φέτος, χωρίς να “μαστιχοποιηθούν”

Η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξή της στο Περιοδικό “Τηλέραμα” δηλώνει χαρούμενη, γιατί η σειρά “Αγριες Μέλισσες” που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο, φέτος θα λάβει τέλος, χωρίς να “μαστιχοποιηθεί”όπως λέει χαρακτηριστικά.

“Ο κόσμος πια περιμένει παρά πολλά από μας, για αυτό οφείλουμε να διατηρούμε φρέσκια τη διάθεση. Και αυτό εκ πείρας σας το λέω, μια και εγώ ξεκίνησα κατά κάποιον τρόπο τα καθημερινά σίριαλ είναι πολύ δύσκολο. Γιατί βαριέται ο κόσμος. Και αν βαρεθεί δύσκολα τον φέρνεις πίσω”, εξομολογείται στην Αθηνά Ζαχαράκη και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.


Η καταξιωμένη ηθοποιός εξήγησε γιατί χαίρεται με την απόφαση της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη να ολοκληρωθούν φέτος οι “Άγριες Μέλισσες”.

“Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, όταν το άκουσα από τη Μελίνα, αλλά όντως το άκουσα με μεγάλη χαρά, γιατί αυτό σημαίνει πως έχει συναίσθηση. Τα πράγματα από τότε που παιζόταν 15 χρόνια η Λάμψη έχουν αλλάξει. Τότε μπορούσες να χάσεις 3 επεισόδια και να μπεις στο νόημα, κανονικά, στο τέταρτο. Ήταν ένα τρένο που σε όποιον σταθμό και αν έμπαινες, το ακολουθούσες. Τώρα πια όμως οι ρυθμοί έχουν αλλάξει. Αν χάσεις κάτι, θα σου λείψουν σημαντικοί κρίκοι ώστε να καταλάβεις τι έχει γίνει. Οπότε όντως άκουσα με χαρά το τέλος, γιατί αυτό σημαίνει πως οι “Άγριες Μέλισσες”θα τελειώσουν με μεγάλη ακροαματικότητα και όχι φθίνοντας.

Αναφερόμενη στον ρόλο της Ανέτ η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε πως η ηρωίδα που υποδύεται έχει πολλά κοινά με το δικό της χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Σε αυτή τη δεύτερη σεζόν όλοι οι χαρακτήρες διαφοροποιούνται κατά 80%και θα βγουν από μέσα τους τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερά τους. Ως προς την Ανέτ, τώρα είναι τόσο …Κάτια που δεν μπορώ να μας ξεχωρίσω, πιο Κάτια δεν γίνεται! Είναι μεγαλωμένη ανεξάρτητη, σε αντίθεση με τον Μελέτη που πάντα δεχόταν διαταγές, το να παρακαλάει τον γιο της να τη δεχτεί, δεν είναι κατάσταση που θα κρατήσει για πολύ. Καμία μάνα νομίζω δεν θα κάτσει να σέρνεται και να παρακαλάει το παιδί της να την αγαπήσει, κυρίως όταν το παιδί έχει κάθε λόγο να μην μπορεί να αγαπήσει έναν άνθρωπο ξένο, που του λέει πως είναι μάνα του έπειτα από 30 χρόνια. Άλλωστε και η ίδια δεν έχει προλάβει να αγαπήσει αυτό το παιδί. Η αγάπη δεν απαιτείται, προσφέρεται”.

Τι θα της λείψει όμως από το σίριαλ; “Το ίδιο το γύρισμα! Είχα 2 χρόνια να κάνω τηλεόραση και, όταν μπήκα την πρώτη μέρα και “μύρισα” το πλατό, σχεδόν έβαλα τα κλάματα. Η ζωή μου είναι ένα με την τηλεόραση και το θέατρο. Είναι σαν να παίρνω ζωή από την ατμόσφαιρά τους. Άλλωστε εγώ δεν έκανα τηλεόραση μόνο επειδή έπρεπε ή για να πάρω χρήματα. Την έκανα γιατί την αγάπησα γι’ αυτό που είναι. Και αυτή με αντάμειψε πλουσιοπάροχα, σε αντίθεση με το θέατρο” κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

Read More

And More