Κάτια Γκουλιώνη: Η πρωταγωνίστρια της «Ευτυχίας» αποκαλύπτει για το σύμφωνο συμβίωσης και τη σχέση της με τον χρόνο

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στην Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Κάτια Γκουλιώνη. Η ηθοποιός που ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στην ταινία «Ευτυχία» μίλησε για την αγάπη που πήρε από τον κόσμο γι΄αυτόν της τον ρόλο αλλά και την ηρωίδα της λέγοντας:

«Μου έδωσε τεράστια χαρά γιατί αγάπησα την ηρωίδα αυτή πάρα πολύ. Με γοήτευσε και με απελευθέρωσε. Έκανε τα τραύματά της παράσημα και προχωρούσε με ένα ιδιότυπο χιούμορ το οποίο σου δίνει μια ελευθερία στο να μη σε αγγίζουν πράγματα που εν τέλει δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία…Ήταν μια γυναίκα που ζήτησε διαζύγιο το 32 για να πάει να γίνει ηθοποιός. Ακόμα και σήμερα μια γυναίκα να ζητήσει διαζύγιο είναι ένα τεράστιο κομμάτι που κοινωνικά δεν είναι αποδεκτό όσο και να θέλουμε να λέμε ότι προχωράμε».

H Κάτια Γκουλιώνη όμως, μίλησε και για τον Άγγελο Φραντζή, τον σύντροφό της με τον οποίο είναι ζευγάρι αρκετά χρόνια εξηγώντας τον λόγο που επέλεξαν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει η ίδια με τον χρόνο.

«Με τον σύντροφό μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης χωρίς μάρτυρες γιατί στο σύμφωνο δε χρειάζονται μάρτυρες και ήταν μια επιλογή ότι δε χρειάζεται να μας ταυτοποιήσει κανένας κάτι που θέλαμε να κάνουμε. Μέσα σε αυτή την ορθότητα που ζούμε υπάρχει και ένας φασισμός. Μετά από κάποια ηλικία, όταν μια γυναίκα είναι 40 και αρχίζει και περνάει τα 45-50 σταδιακά, οτιδήποτε τριγύρω σταματά να της απευθύνεται, από τις διαφημίσεις, τα περιοδικά, οτιδήποτε… Σαν να σταματά να αποτελεί ενεργό κομμάτι μιας κοινωνίας. 

Με αγχώνει ο χρόνος που περνάει. Σίγουρα είναι και ένα άγχος που μεταφέρεται. Πάρα πολλοί φίλοι μπορεί να ρωτήσουν γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμα παιδί ενώ είμαστε σε μια σχέση τόσα χρόνια. Αυτό είναι ένα άγχος που εγώ δεν το έχω αλλά μεταφέρεται γιατί έτσι μαθαίνουμε» είπε η Κάτια Γκουλιώνη.

Read More

And More