Κάτια Νικολαΐδου: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αγαπημένη ηθοποιό που έφυγε τόσο νέα

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών, μετά από μια δύσκολη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Η απώλεια της ηθοποιού βύθισε σε ανείπωτη θλίψη φίλους και συναδέλφους και φυσικά την οικογένειά της, η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

«Eίπα ότι εγώ δεν πεθαίνω από αυτό (σ.σ. τον καρκίνο). Αυτό είπα. Έτσι απλά. Κανένας δεν ξέρει τη δύναμη που κρύβει μέσα του και καλύτερα να μη χρειαστεί να την ανακαλύψει. Το λέω εγώ αυτό, βεβαίως όμως όταν βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε και τόσο κοντά σε τεράστιες δυσκολίες υπάρχουν δυο δρόμοι. Ο ένας είναι να τα εγκαταλείψουμε και ο άλλος είναι να προσπαθήσουμε και να πολεμήσουμε» είχε εξομολογηθεί πριν μερικά χρόνια η Κάτια Νικολαΐδου.

Η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν «βόμβα» με πολλούς γνωστούς και συναδέλφους της να μη γνωρίζουν πως η Κάτια Νικολαΐδου βρισκόταν στο νοσοκομείο από τον περασμένο Μάη και έδινε τη δική της σκληρή μάχη.

Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη για ένα διάστημα με τον Οδυσσέα Σταμούλη, ένας γάμος και ένας χωρισμός οι οποίοι έμειναν μακριά από τα media.

Μιλώντας στο T-live και στη δημοσιογράφο, Μάρω Κανελλάκη, ο Οδυσσέας Σταμούλης εξομολογήθηκε για πρώτη φορά για τον γιο του που έχασε πρόσφατα από πνιγμίο, αλλά και τον θάνατο της πρώην συζύγου του: «Είμαι συντετριμμένος. Την απώλεια του γιου μου τη ζω συνέχεια. Θα πεθάνω με αυτό. Αύριο έχω τα τρίμηνα και έγινε και αυτό της Κάτιας και είμαι πραγματικά συντετριμμένος».

 

Κάτια Νικολαΐδου – Σπαραγμός στα social media για τον θάνατο της ηθοποιού

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με μηνύματα θλίψης και αποχαιρετισμού για την Κάτια Νικολαΐδου, ενώ συνάδελφοί της μίλησαν σε τηλεοπτικές εκπομπές για την απώλειά της.

  • Μαριάννα Τουμασάτου

  • Μπέσσυ Μάλφα
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μπέσσυ Μάλφα (@bessy.malfa)

«Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος, πολύ σημαντικός για εμένα. Πολύ σημαντικός για πολλούς, για την τέχνη, μία σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι όπως καταλαβαίνετε σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου… Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.

Αυτό που ξέρω, είναι ότι ήταν μία αγία, μία σπουδαία γυναίκα, δυνατή που πάλεψε με τη νόσο πολλές φορές και τη νίκησε. Την αγαπώ και θα την αγαπώ… Θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για την Κάτια… όμως ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος, να με συγχωρείτε. Την αγαπώ πάρα πολύ και μου είναι δύσκολο… Συγχωρέστε με…» είπε η Μπέσσυ Μάλφα για την Κάτια Νικολαΐδου στο «Πρωινό».

  • Κατερίνα Καινούργιου

  • Δημήτρης Στρέπκος
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Strepkos (@celebrityskinstrepkos)

  • Σάντρα Βουτσά
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Voutsa (@sandravoutsa)

 

  • Σπύρος Μπιμπίλας
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

  • Νατάσα Ράγιου

 

  • Πρόδρομος Τοσουνίδης

 

  • Χάρης Ρώμας

 

  • Καίτη Φίνου
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

  • Ολυμπία Κρασαγάκη

  • Γιώργος Παρτσαλάκης

«Πραγματικά συγκλονίστηκα γιατί δουλέψαμε μαζί σε μια σειρά, που περάσαμε υπέροχα. Μια σειρά που την αγάπησε ο κόσμος. Ένα κορίτσι λαμπερό, αισιόδοξο, τρυφερό, ευγενικό, ταλαντούχο. Πραγματικά είχαμε μία πάρα πολύ ωραία σχέση. Την αγαπούσα πραγματικά. Αυτή η αγάπη ας τη συνοδεύει σ’ αυτό το ταξίδι που κάνει. Να ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά την θαύμαζα για όλο αυτό που πέρασε. Κάτια μου γλυκιά καλό ταξίδι ομορφιά μου», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στο «Πρωινό».

«Ήτανε σαν κόρη μου, πραγματικά και έξω απ’ τη δουλειά όταν δύο άνθρωποι είναι κύριοι και κυρίες, γιατί ήταν μια κυρία, ένα φοβερό ευγενικό παιδί και ταλαντούχο και… Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος. Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω…», πρόσθεσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

  • Τάσος Χαλκιάς
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Chalkias (@tasos_chalkias_official)

Ο Τάσος Χαλκιάς, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Πρωινό, «λύγισε», βάζοντας τα κλάματα για την απώλεια της ηθοποιού. Οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Θα σε δω στο πλοίο».

«Ήταν ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα που θα λείψει από όλο το θέατρο. Δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι αρνητικό για την Κάτια Νικολαΐδου. Ήταν αξιοπρεπής, θαρραλέα, εργατική, όμορφη… αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ταλαιπωρείται από αυτή την αρρώστια και ήρθε η ώρα να φύγει», εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.

 

  • Οδυσσέας Σταμούλης

Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού έκανε μια αποκλειστική δήλωση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε συντετριμμένος από τον θάνατό της.

«Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια. Ήμουν συντετριμμένος που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους» ανέφερε ο Οδυσσέας Σταμούλης για την Κάτια Νικολαΐδου.

 

  • Σταύρος Νικολαΐδης
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Nikolaidis (@stavros_nikolaidis_official)

  • Αλίκη Κατσαβού
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou)

  • Σοφία Παυλίδου

 

Read More

And More