Κάτια Ταραμπανκό: Απευθύνει δημόσια έκκληση προς όλους – “Ας σωπάσουμε για ένα λεπτό, ας κλείσουμε τα κινητά μας και ας…”

Mια δημόσια έκκληση θέλησε να απευθύνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Κάτια Ταραμπανκό. Το γνωστό μοντέλο παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα όσα γίνονται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και την τεράστια μάχη που δίνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να σβήσουν τις φωτιές που έχουν κυριολεκτικά ρημάξει ολόκληρη τη χώρα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά, 

“Όλοι μαζί για τους Ήρωες που μάχονται με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα μας. Καλησπέρα σας. Δεν θα μακρηγορήσω. Θα ήθελα αν μου επιτρέπεται να προτείνω σήμερα 7/8 στις 22:00 το βράδυ να σωπάσουμε για 1 λεπτό, να κλείσουμε κινητό, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη ότι κάνουμε, και να επικεντρωθούμε με την ψυχή μας, το μυαλό μας, την καρδιά μας, και όλο μας το Είναι στους Ήρωες μας!
Στους συνανθρώπους μας που μάχονται κυριολεκτικά με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα μας!

Στους Πυροσβέστες και στους Εθελοντές, στους συνανθρώπους που στέλνουν βοήθεια, προμήθειες από όλα τα μέρη της Ελλάδας μας!
Να επικεντρωθούμε για 1 λεπτό μονάχα να καταλαγιάσει αυτή η καταραμένη φωτιά, να βρέξει μια στάλα, να γίνει κάτι ώστε να σωθεί μια ανάσα οξυγόνου, ένα όμορφο ελάφι, ένα κουνέλι, μια κουκουβάγια, ένα πουλί, η ΖΩΗ και η ΦΥΣΗ μας γενικά .

Σήμερα 7/8 στις 22:00, 1 λεπτο από τον χρόνο σου . Και που ξέρεις; Αφού κάτω εδώ δεν ακουγόμαστε ίσως ακουστούμε κάπου ψηλά και γίνει ένα θαύμα! Και αν δεν γίνει να είσαι σίγουρος, οι Άνθρωποι αυτοί μια στάλα δύναμης από εμάς όλους θα την πάρουν. Σας ευχαριστώ πολύ!”

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κάτια Ταραμπάνκο /Tarabanko (@kweenkatyatar)

Read More

And More