Κάτια Ταραμπανκό – Ασημίνα Χαρίτου: Για έναν γρήγορο καφέ και κους κους στο Ζάππειο! [pics]

Όπως έχει δείξει η ιστορία, οι περισσότερες φιλίες που δημιουργούνται μέσα στα τηλεοπτικά realities, μαζί με το φινάλε του εκάστοτε show, τελειώνουν κι αυτές.

Ελάχιστες είναι οι σχέσεις που άντεξαν σε βάθος χρόνου. Μια από αυτές φαίνεται πώς είναι της Κάτιας Ταραμπανκό και της Ασημίνας Χαρίτου, τις οποίες γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στον GNTM 2.  Η Κάτια, ως γνωστόν, ήταν μία από τις δύο νικήτριες του παιχνιδιού, ενώ αρκετά καλά τα πήγε και η Ασημίνα. Και οι δύο άνηκαν στις πολυσυζητημένες “FF” , οι οποίες είχαν διχάσει το τηλεοπτικό κοινό με την συμπεριφορά τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε στο Ζάππειο, όπου απόλαυσαν έναν γρήγορο καφέ και συζήτησαν για αρκετή ώρα, μετά από έναν πρωινό περίπατο στο κέντρο της πόλης.

Η Κάτια, η οποία έχει επιστρέψει από το Λονδίνο όπου θα αναζητούσε μια καλύτερη ευκαιρία για την καριέρα της ως μοντέλο, επέστρεψε στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού και ένα από τα πρώτα πρόσωπα που θέλησε να συναντήσει μετά το τέλος της καραντίνας ήταν η καλή της φίλη, Ασημίνα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More