Κάτια Ταραμπανκό: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της! Η πρώτη τους κοινή έξοδος (video)

“Είμαι ερωτευμένη, είμαι σε σχέση, αλλά δεν είμαι με τον Γιάννη Αποστολάκη σε σχέση. Δεν ισχύουν αυτά τα δημοσιεύματα. Ο σύντροφός μου είναι άλλος. Είναι εκτός χώρου, είναι κάτι όμορφο, είναι κάτι φρέσκο. Εντάξει, έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα και μαζί πορευόμαστε…”. Με αυτά τα λόγια μίλησε πρόσφατα η Κάτια Ταραμπανκό για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή.

Το πρωί της Δευτέρας, στην πρεμιέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε!”, προβλήθηκαν για πρώτη φορά πλάνα της νικήτριας του GNTM 2 από βραδινή έξοδο σε κινηματογράφο δίπλα στο Ζάππειο, μαζί με τον νέο σύντροφό της.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την ταινία TENET και κατά την άφιξή του στον χώρο το “τσάκωσε” η κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN. Οι δυο τους ήταν ντυμένοι casual και φανερά ευδιάθετοι, με την Κάτια να κάνει δηλώσεις, αλλά ο αγαπημένος της να απομακρύνεται διακριτικά από δίπλα της.

“Είναι ο φίλος μου! Ήρθαμε να δούμε μια ταινία. Μας αναστατώσατε λίγο… Είμαι ευτυχισμένη!”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τους “Θαλασσόλυκους” που συμμετέχει, αλλά και να κρίνει του GNTM 3.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More