Κάτια Ταραμπάνκο: Bραδινή έξοδος με τον σύντροφό της – Τα τρυφερά τετ-α-τετ τους [pics]

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ζωή της Κάτιας Ταραμπάνκο το τελευταίο εξάμηνο!

Η μελαχρινή καλλονή έγινε η πρώτη γυναίκα που απέρριψε πρόταση γάμου σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση και στη συνέχεια η πρώτη… διπλή νικήτρια του «GNTM».

Με το τέλος του reality μόδας του STAR τελείωσε και η σχέση της Κάτιας με τον επιχειρηματία Γιάννη Χαλβατζή. Εκείνη, ωστόσο, δεν άργησε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και να βρει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά του επιχειρηματία και life mentor Γιώργου Λάγιου, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει με τις επώνυμες σχέσεις του.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πλέον συζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι δημόσιες εμφανίσεις τους συνοδεύονται από τα φλας των φωτογράφων. Οι δυο τους είναι full in love και όσο περνάει ο καιρός βλέπουν τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Πλέον δεν κρύβονται, όπως στη αρχή της γνωριμίας τους, ενώ ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου στα κοσμικά καλέσματα. Το περασμένο Σάββατο, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο για διασκέδαση, δίνοντας το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα.

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι, διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ έδειχναν απόλυτα ταιριαστοί δίπλα δίπλα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More