Κάτια Ταραμπάνκο: Επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο! Όλα όσα αποκαλύπτει – Video

Μπορεί να τους έχουμε δει μαζί σε αρκετές βραδινές εξόδους, ωστόσο η Κάτια Ταραμπάνκο δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη νέα της σχέση, μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Χαλβατζή. Βλέπεις, η νικήτρια του GNTM εδώ και ελάχιστο καιρό έχει βρει νέο σύντροφο και ζει μαγικές στιγμές μαζί του. Η γοητευτική Κάτια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία και συγγραφέα Γιώργου Λάγιου, με τον οποίο μάλιστα έκαναν και ένα ταξίδι στις Άλπεις, πριν μερικές εβδομάδες.

Από πρόσφατη βραδινή τους έξοδο

Μιλώντας στη Φωλιά των Κούκου, η Κάτια Ταραμπάνκο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά αυτό που γνωρίζαμε όλοι: “Ναι, είμαι σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο, περνάμε πάρα πολύ όμορφα και είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένα τα πράγματα γιατί ξέρει ότι θα φύγω στο εξωτερικό”. Συμπλήρωσε, δε, με νόημα πως “από την τσέπη του Γιώργου ξέρω πως δεν θα έβγαινε ένα δαχτυλίδι γιατί πολύ απλά… ξέρω που μπλέκω.

“Προς το παρόν σκέφτομαι να κάνω μόνο modelling και σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό και η υποκριτική θα έρθει στα επόμενα 2 – 3 χρόνια” δήλωσε, σε άλλο σημείο, η Κάτια Ταραμπάνκο.

Read More

And More