Κάτια Ταραμπάνκο – Γιώργος Κοψιδάς: Reunion για τους δύο δημοφιλείς παίκτες του Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του φετινού Survivor, ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Το όμορφο μοντέλο έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά της, αφήνοντας την εμπειρία αυτή πίσω της…

Από την άλλη ο Γιώργος Κοψιδάς αποτελούσε έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι, αλλά το τηλεοπτικό κοινό τον ψήφισε να τεθεί εκτός Survivor. Το βράδυ της Πέμπτης, οι δυο πρώην παίκτες έκαναν reunion, γεγονός που αποκάλυψε η Κάτια Ταραμπάνκο μέσα από τα Instagram Stories της!

 

Λίγο αργότερα έκανε και ο Γιώργος Κοψιδάς μια ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με φωτογραφίες που έβγαλε με την πρώην συμπαίκτριά του, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: “Η χαρά μου δεν περιγράφεται που μετά από 3 μήνες σχεδόν, ξαναβρισκόμαστε με αυτό το υπέροχο κορίτσι, ένα λατρεμένο πλάσμα, τον πιο κοντινό μου άνθρωπο στο survivor και μια από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασαν φέτος από το παιχνίδι! Σ’ευχαριστώ για όλες τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί στον μακρινό Άγιο Δομίνικο!! Ο Απρίλιος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι σε όλους έναν απολαυστικό και δημιουργικό μήνα!”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Kopsidas official (@georgekopsidas)

Σίγουρα, η Κάτια και ο Γιώργος θα έχουν να συζητήσουν πολλά!

Read More

And More