Κάτια Ταραμπάνκο – Γιώργος Λάγιος: Μιλούν πρώτη φορά για τη γνωριμία και το μέλλον της σχέσης τους [video]

Το βράδυ της Τετάρτης η Κάτια Ταραμπάνκο και ο σύντροφός της Γιώργος Λάγιος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night show” και μίλησαν για τη σχέση τους. Η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της κοινής τους πορείας, όπως αυτή της γνωριμίας τους, με εκείνον να μην σταματά να χαμογελά και φυσικά να μιλά με τρυφερά λόγια για το κορίτσι του.

Οι δυο τους μπορεί να είναι μαζί μερικούς μήνες, όμως είναι full in love και ταυτόχρονα απολύτως συνειδητοποιημένοι για το μέλλον της σχέσης τους. Στα σχέδια της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι να φύγει στο εξωτερικό, συνεπώς και οι δύο δεν δίστασαν να αναφέρουν ότι ίσως αυτό που ζουν έχει ημερομηνία λήξης μιας και η σχέση από απόσταση είναι κάτι που δεν τους αρέσει.

Όσον αφορά την γνωριμία τους το όμορφο μοντέλο ανέφερε: “Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μας γνωριμίας με τον Γιώργο, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις οι οποίες αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον μου”, με εκείνον να προσθέτει “ήμασταν σε κοινή παρέα στην πρώτη μας γνωριμία, δεν είναι κάτι πολύ ρομαντικό. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαμε να καταψύξουμε ωάρια ή κάτι τέτοιο!

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λάγιος αποκάλυψε τα συναισθήματά του όταν είδε το τελευταίο επεισόδιο του GNTM, όπου ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο της έκανε πρόταση γάμου: “Είχα αρχίσει να την γνωρίζω τότε οπότε δεν με πείραξε καθόλου. Το βλέπαμε, όμως, με τους φίλους μου και έφαγα σοβαρό τρολάρισμα όταν έκανε πρόταση γάμου στην Κάτια ο πρώην σύντροφος της. Είχε γέλιο σε εκείνη τη φάση!”

Δες το video:

Read More

And More