Κάτια Ταραμπανκό – Γιώργος Λάγιος: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους on camera! Video

Η Κάτια Ταραμπανκό και ο Γιώργος Λάγιος είναι ζευγάρι και δεν έχουν κανέναν πλέον λόγο να το κρύβουν! Η νικήτρια του GNTM μετά το τέλος του reality μόδας και τον χωρισμό της από τον Γιάννη Χαλβατζή βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία και μαζί ζουν υπέροχες στιγμές. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του, “Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;” και η Κάτια φυσικά βρέθηκε στο πλευρό του για να τον στηρίξει.

Μάλιστα, το ζευγάρι δεν δίστασε να κάνει για πρώτη φορά μαζί δηλώσεις στις κάμερες και συγκεκριμένα στην εκπομπή Ευτυχείτε, μιλώντας για την όμορφη σχέση του: “Με μαθαίνει πως να διαχειρίζομαι τη δημοσιότητα. Μου δίνει tips γιατί και εγώ είμαι πιο ντροπαλός, δεν τα ξέρω αυτά τα πράγματα. Αισθάνομαι πολύ άνετα μαζί της. Είναι μια γυναίκα που το αξίζει, είναι εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος, οπότε… χαλάλι!” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λάγιος.

“Μ’ αρέσει η συνειδητότητα του, η ηρεμία του… πολλά δεν είναι αυτά αγάπη μου;” είπε η Κάτια.

Οι δυο τους δεν σταμάτησαν τα πειράγματα μεταξύ τους, με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλα να ρωτά πώς γνωρίστηκαν: “Σε website” απάντησε χιουμοριστικά ο Γιώργος με την Κάτια να πετάγεται “Σταμάτα, βρε Σατανά!”.

Read More

And More