Κάτια Ταραμπάνκο: Η απάντηση σε follower που την κατηγόρησε ότι έκανε καριέρα λόγω της προσωπικής της ζωής

Στο μικροσκόπιο έχει μπει από χθες και πάλι η προσωπική ζωή της Κάτιας Ταραμπάνκο. Αφορμή στάθηκε ο χωρισμός της από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο. 

Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή μέσα από δηλώσεις που έκανε ο tattoo artist στην εφημερίδα Εspresso όπου αποκάλυπτε πως χώρισαν καθώς έμαθε ότι το μοντέλο διατηρούσε παράλληλη σχέση με άλλον άντρα τον οποίο μάλιστα είχε γνωρίσει μέσω εκείνου. (δες εδώ πως αποκάλυψε τον χωρισμό τους ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος)

Σε νέες δηλώσεις μάλιστα που έκανε σήμερα ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε πως ο λόγος που βγήκε να μιλήσει δημόσια για την τροπή που πήρε η σχέση τους είναι η πρόσφατη εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία μίλησε για την πρόταση γάμου που της είχε κάνει και το δαχτυλίδι της μητέρας του που της είχε χαρίσει. (δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου)

Και ενώ η Κάτια δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση μέχρι σήμερα, πριν λίγη ώρα έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram από μια φωτογράφησή της. Τα περισσότερα σχόλια όμως που δέχτηκε αφορούσαν την προσωπική της ζωή. Ένα μάλιστα ανέφερε πως δεν θα έπρεπε να μας φαίνονται περίεργα τα όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή αφού έτσι έχει καταφέρει να κάνει καριέρα.

«Έτσι έχει κάνει καριέρα. Που είναι το περίεργο» αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο σχόλιο. Αυτό μάλιστα είναι και το μοναδικό σχόλιο στο οποίο αποφάσισε να απαντήσει η Κάτια Ταραμπάνκο γράφοντας, “Έτσι ε; Μη σκας”.

Read More

And More