Κάτια Ταραμπάνκο: Η απάντηση της σε άκομψο σχόλιο follower για τα κιλά της

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αρκετά ενεργή στα social media. Μάλιστα δεν διστάζει να απαντήσει σε οποιοδήποτε από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, ακόμη και όταν πρόκειται για την εξωτερική της εμφάνιση ή την προσωπική της ζωή.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor, όταν το κρίνει απαραίτητο ή νιώθει ότι την προσβάλουν απαντά με τον δικό τρόπο βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Αυτή τη φορά σε ανάρτηση της με αφορμή τα βραβεία Mad Awards, δέχτηκε ένα άκομψο σχόλιο για τα κιλά της και έδωσε της απάντησή της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα από την προετοιμασία της για τα μουσικά βραβεία και στην ανάρτησή της σημείωσε: «Ωραία τα Μαντ, ντύθηκα, ετοιμάστηκα, με έβαψε χτένισε ο αγαπημένος Βασίλειος Βασιλείου…πήγα, είδα (10’), έφυγα, πήγα έφαγα #καιτουχρονου».

Κάποιος από τους followers της σχολίασε: «Πάχυνες λίγο γλυκιά μου έλεος», με την Κάτια Ταραμπάνκο να του δίνει της απάντησή της, χωρίς να χάνει το χιούμορ της. «Έλα ντε! Έλεος», έγραψε το όμορφο μοντέλο προσθέτοντας μια γελαστή φατσούλα στο σχόλιο της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κάτια Ταραμπάνκο /Tarabanko (@kweenkatyatar)

Read More

And More