Κάτια Ταραμπάνκο: Η βραδινή έξοδος με τον νέο της σύντροφο και η αποκάλυψη της Καινούργιου!

Τι και αν στον μεγάλο τελικό φωτογραφιζόταν με τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Χαλβατζή… από τότε άλλαξαν πολλά! Ο λόγος για την νικήτρια του GNTM Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία όχι μόνο έχει χωρίσει από τον επιχειρηματία – όπως επιβεβαίωσε και η ίδια – αλλά φημολογείται πως έχει ήδη προχωρήσει και βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία και συγγραφέα Γιώργο Λάγιο. Μάλιστα, ο φημολογούμενος νέος σύντροφός της, το βράδυ της Πέμπτης παρακολούθησε τον τελικό του Greece’s Next Top Model, στηρίζοντας φυσικά την αγαπημένη του!

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη σε πάρτι, όπου εκεί ήταν και η Κάτια Ταραμπανκό! Την νικήτρια του GNTM, σύμφωνα με την παρουσιάστρια, συνόδευε ο Γιώργος Λάγιος – τον οποίο, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίζει προσωπικά.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου χαρακτηριστικά: «η Κάτια ήταν πολύ ευγενική και γλυκιά από κοντά, πολύ όμορφη και είχε μια γλυκιά αύρα», ενώ για τη σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο είπε «φαινόντουσαν πολύ καλά μαζί και ερωτευμένοι, αν και ήταν πολύ διακριτικοί».

Read More

And More