Κάτια Ταραμπάνκο: Ο χωρισμός της και η απάντηση στις φήμες περί νέας σχέσης

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή της, καθώς πριν από λίγο καιρό χώρισε από τον Κωνσταντίνο Χωρινό, μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης. Η ίδια, μάλιστα, είχε επιβεβαιώσει το γεγονός, μιλώντας στο TLIFE

Στην αρχή της συζήτησης, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε ότι χώρισε, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί μοιράζεται τις αλλαγές στην προσωπική ζωή της με τον κόσμο.

“Χώρισα από την τελευταία φορά που με είχες δει. Είμαι ελεύθερη, ναι. Πάντα είχα την άποψη, ότι από τη στιγμή που δείχνεις τη ζωή σου προς τα έξω, επιλέγοντας αυτή τη δουλειά, θα είναι υποκριτικό να κρύβεις μια πλευρά της ζωής σου, να μεν να την προστατεύεις αλλά από τη στιγμή που αφήνεις τον εαυτό σου ανοιχτό προς τον κόσμο και πρέπει να σε κρίνει, πρέπει να δεχτείς και το καλό και το κακό. Να του δείχνεις τι είσαι, πώς είσαι… Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για τη δουλειά σου”.

Όσον αφορά στις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση, η Κάτια Ταραμπάνκο απαντά: “Ήμασταν μια μεγάλη παρέα και περάσαμε πολύ ωραία στη Λευκάδα, αλλά… Αφήνω τον χρόνο να απαντήσει συνήθως, το προσπερνάω, το αφήνω. Διαβάζω συχνά τα σχόλια που γράφονται, γελάω πολλές φορές με μερικά από αυτά, αλλά αφήνω τον χρόνο να δείξει”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More