Κάτια Ταραμπανκό: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας και κούκλος σύντροφός της! Μένουν πλέον μαζί (pics)

Η Κάτια Ταραμπανκό  η περσινή νικήτρια του GNTM, ζει τον απόλυτο έρωτα. Και μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από  παπαράτσι όμως κάνεις δεν γνωρίζει και το όνομα του. Η μελαχρινή  καλλονή διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντίνο Χωρινό  οι οποίος είναι επιχειρηματίας και μάλιστα όπως αποκάλυψε η εφημερίδα On Time Και η Σάσα Σταμάτη, ήδη έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους αφού συγκατοικούν στο διαμέρισμα του στο Γκάζι.

Μάλιστα η Κάτια, έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες στο instagram της μέσα από  το σπίτι του, αλλά και σε κάποιες άλλες φωτογραφίες που  ποζάρει στην εξώπορτα.

Αλλά και ο επιχειρηματίας έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία μαζί της επιβεβαιώνοντας τον έρωτα τους. Ο σύντροφος της είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012 ο Κωνσταντίνος ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε  μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Aυτή είναι η φωτογραφία του ζευγαριού που δημοσίευσε στο προφίλ του ο σύντροφος του μοντέλου

Read More

And More