Κάτια Ταραμπάνκο: Τα καυτά φιλιά με τον σύντροφό της σε βραδινή έξοδό τους! Φωτογραφίες

Αποτελούν ένα από τα πλέον συζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι δημόσιες εμφανίσεις τους συνοδεύονται από τα φλας των φωτογράφων. Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος είναι full in love και απολαμβάνουν κάθε στιγμή της σχέσης τους, ενώ ο ένας συνοδεύει πάντα τον άλλον στα διάφορα κοσμικά καλέσματα.

Η μία από τις δύο νικήτριες του Greece’s Next Top Model διανύει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού στο πρόσωπο του γοητευτικού συγγραφέα έχει βρει όλα όσα έψαχνε σε έναν άντρα. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και όσο περνάει ο καιρός νιώθουν ολοένα και πιο σίγουροι για αυτό που έχουν μεταξύ τους.

Πλέον δεν κρύβονται, όπως στη αρχή της γνωριμίας τους, ενώ ο ένας συνοδεύει πάντα τον άλλον στα διάφορα κοσμικά καλέσματα. Αυτή τη φορά, λοιπόν, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο για διασκέδαση, δίνοντας το “παρών” στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι κατέφθασαν στο μαγαζί πιασμένοι χέρι-χέρι και χάρισαν το πιο λαμπερό χαμόγελό τους στους φωτογράφους που τους “τσάκωσαν” κατά την άφιξή τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο τους ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Οι τρυφερές αγκαλιές και τα παθιασμένα φιλιά έδιναν και έπαιρναν, με το ζευγάρι να δείχνει στα καλύτερά του!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More