Κάτια Ταραμπάνκο: Χέρι-χέρι με τον σύντροφό της στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν τον τελικό του GNTM! [pics]

Τα γυρίσματα του GNTM έχουν τελειώσει εδώ και καιρό και η αγωνία για την παίκτρια που θα αναδειχθεί νικήτρια του reality μόδας κορυφώνεται. Μετά από μήνες εγκλεισμού, το απόλυτο φαβορί του δεύτερου κύκλου, Κάτια Ταραμπάνκο, μπορεί πλέον να… αναπνέει ελεύθερη και να περιμένει μέχρι να γίνει ο τελικός στις 19 Δεκεμβρίου, που θα μεταδοθεί live.

Όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται στην τελική τριάδα, έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις με τη μέχρι τώρα απόδοσή της στο παιχνίδι του STAR, χωρίς όμως να γλιτώνει από τα πυρά των υπόλοιπων συμπαικτριών της, που την κατηγορούν για τη συμπεριφορά της στη μεταξύ τους συμβίωση.

Πέρα από τις FF, βγαίνοντας από το παιχνίδι, η Κάτια ήθελε να δει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και αυτός ήταν ο σύντροφός της, Γιάννη Χαλβατζή. Η νεαρή καλλονή επέστρεψε στην αγκαλιά του και πια οι δυο τους προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Έτσι, λοιπόν, περνούν πολύ χρόνο μαζί και κάνουν πράγματα που τους είχαν λείψει όσο ήταν χώρια.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκανε μια χαλαρή πρωινή βόλτα. Ντυμένοι casual και χωρίς να έχουν αντιληφθεί την ύπαρξη του φωτογράφου, περπατούσαν χέρι-χέρι και έδειχν full in love. Τα πειράγματα μεταξύ τους έδιναν κι έπαιρναν, με τους αυτόπτες μάρτυρες να μας μεταφέρουν πως είναι απόλυτα ταιριαστοί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More