Κάτια Ζυγούλη: Αγνώριστη πριν 25 χρόνια η Ελληνίδα καλλονή

Η Κάτια Ζυγούλη τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο πλευρό του συζύγου της Σάκη Ρουβά, όπου μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Πριν την απόκτηση της οικογένειας της, η Ελληνίδα καλλονή έχει διαγράψει μια αξιοθαύμαστη πορεία στον χώρο της μόδας και του modelling, έχοντας περπατήσει σε δεκάδες πασαρέλες και φωτογραφηθεί για πασίγνωστες καμπάνιες.

Ο γνωστός Έλληνας φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία από το αρχείο του με την τότε νεαρή Κάτια Ζυγούλη και το επίσης μοντέλο Ελένη Πλιάτσικα. Η Κάτια τότε ήταν γύρω στα 18 και έκανε τα πρώτα της βήματα στο modelling και όπως θα δεις στο στιγμιότυπο η ομορφιά της είναι απαράμιλλη.

«Απρίλιος 1996, μετά το τέλος του fashion show με την top of the top Κάτια Ζυγούλη και την τεράστια αδυναμία μου Ελένη Πλιάτσικα, μια από τις πιο ωραίες Ελληνίδες που όμως εγκατέλειψε τον χώρο στα τέλη της δεκαετίας του ’90», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δρούκας.

Το 1996 η Κάτια Ζυγούλη ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι που θα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας. Σήμερα αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της ελληνικής showbiz και ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χώρας μας!

Read More

And More