Κάτια Ζυγούλη: Ανοίγει τα δώρα μαζί με τα 4 παιδιά της και τον Σάκη!

Με τα 4 παιδιά τους υποδέχτηκαν το νέο έτος η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς. Το λαπμπερό ζευγάρι έμεινε στην Αθήνα όλη την περίοδο των γιορτών λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του κορυφαίου Έλληνα σταρ. Ωστόσο, φρόντισαν να δημιουργήσουν στο σπίτι την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ενισχύσουν το γιορτινό κλίμα. Το κυριότερο στοιχείο της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης ήταν φυσικά το εντυπωσιακό δέντρο που μάζεψε από κάτω όλα τα δώρα.

Σύσσωμη η οικογέενια Ρουβά άνοιξε τα δώρα που έφερε ο Άγιος Βασίλης και η ευτυχισμένη μαμά κατέγραψε την στιγμή και των ενθουσιασμό των μικρών στο παρακάτω βίντεο. Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας άνοιξαν τα κουτιά για να ανακαλύψουν μέσα σε αυτά τα παιχνίδια τους!

Η Κάτια και  Σάκης δίνουν μεγάλη σημασία στο παιχνίδι και θέλουν τα παιδιά τους να το απολαμβάνουν όσο πιο πολύ μπορούν. Δεν είναι λίγε ςοι φορές μάλιστα που τους έχουμε δει να μοιράζονται οικογενειακές στιγμές ξεφαντώματος. Μϊα τέτοια ήταν και το άνοιγμα των γιορτινών δώρων!