Κάτια Ζυγούλη: Από shooting σε shooting το εντυπωσιακό μοντέλο! Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

“Ανάσα” δεν προλαβαίνει να πάρει ανάμεσα στις φωτογραφίσεις που καλείται να κάνει η Κάτια Ζυγούλη. Ωστόσο η πανέμορφη σύζυγός του Σάκη Ρουβά, δείχνει ακούραστη καθώς απολαμβάνει κάθε φορά την διαδικασία των shooting.

Χαμογελαστή, με ανανεωμένο look και έτοιμη για το δυνατό comeback της μέσα από το φιλόδοξο project της παρουσιάσης του επικείμενου Madwalk, η Κατιά Ζυγούλη λίγες ημέρες πριν συναντήθηκε με τον φωτογράφο Θανάση Κρίκη, προκειμένου να φωτογραφηθεί για το περιοδικό Celebrity. Ενθουσιασμένη η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της φωτογράφισής της, ενώ ακολούθησε και η φωτογραφία που μοιράστηκε ο ίδιος ο φωτογράφος με την εντυπωσιακή Κάτια Ζυγούλη στα παρασκήνια.


Ωστόσο οι διαρκώς αυξανόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν σταμάτησαν σε αυτή την φωτογράφιση, καθώς ακολούθησε σήμερα μία ακόμα στο πλαίσιο του φετινού Madwalk. Η παρουσιάστρια της φετινής διοργάνωσης, δείχνοντας να μην έχει κουραστεί καθόλου από την εντατική προετοιμασία της και τα back to back shooting, σχολίασε δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία πως ανυπομονεί να ανέβει στην σκηνή.


Άλλωστε όπως ανέφερε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της για το περιοδικό L’ Officiel: “Τα τελευταία πέντε χρόνια χαλάρωσα τους εντατικούς ρυθμούς δίνοντας προτεραιότητα στη γέννηση και το μεγάλωμα των παιδιών μου. Κάθε φορά όμως που κάνω μία καμπάνια ή μία φωτογράφιση το απολαμβάνω. Προσπαθώ να βρίσκω τον τρόπο να μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στην οικογένεια αλλά και στις προσωπικές μου ανάγκες”.

Και το λαμπερό χαμόγελο της δείχνει πως έχει βρει την χρυσή ισορροπία που αναζητά.

Read More

And More