Κάτια Ζυγούλη: Εντυπωσιακή φωτογράφιση για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού! [pics]

Πρεμιέρα με τη δική της εκπομπή και τις «Ιστορίες Μόδας» έκανε πριν λίγες μέρες στην ΕΡΤ η Κάτια Ζυγούλη και έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις με τη φινέτσα και το στυλ της. Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή, σύζυγος του Σάκη Ρουβά και ευτυχισμένη μανούλα, μετά το εγχείρημα με το δικό της κανάλι στο Youtube κάνει δυναμική είσοδο με μια εκπομπή στην κρατική τηλεόραση… αφιερωμένη στη μόδα.

Και τώρα, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και δυναμισμό, η Κάτια Ζυγούλη γίνεται το Cover Girl του περιοδικού Glow που κυκλοφορεί για τον μήνα Ιούλιο και εντυπωσιάζει. Η όμορφη Κάτια εμπνέει με τη δύναμη της εσωτερικής της ομορφιάς και ανατρέπει σε μια συνέντευξη όλα τα στερεότυπα!

Ποζάροντας στο φωτογραφικό φακός της Νικόλ Μπαρτζώκα, η Κάτια Ζυγούλη μας βάζει σε καλοκαιρινό mood, ενώ εξομολογείται όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη και τους πολυδιάστατους ρόλους που έχει αναλάβει ως τώρα στη ζωή της… Ο Σάκης Ρουβάς, τα 4 παιδιά (Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη, Απόλλωνας), το τηλεοπτικό της ξεκίνημα, η ζωή σαν παραμύθι και η… μόδα, είναι μερικά από τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται και μιλά χωρίς φόβο και ταμπού!

Δες φωτογραφίες:

Εντυπωσιακή με καλοκαιρινή διάθεση η Κάτια Ζυγούλη!

Read More

And More