Κάτια Ζυγούλη: “Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο” – Η αποκάλυψη για την κατάθλιψη, μετά τις εγκυμοσύνες

Η Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο youtube και σχεδόν κάθε εβδομάδα δημοσιεύει κάποιο βίντεο από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά αποφάσισε να απαντήσει στα ερωτήματα που της έθεσαν οι διαδικτυακοί φίλοι της και ήταν ειλικρινέστατη. 

Η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε αν έχει κυτταρίτιδα, μίλησε για την κατάθλιψη μετά τις εγκυμοσύνες και τον θηλασμό, ενώ περιέγραψε πώς είναι η κοιλιά της μετά από τέσσερις γέννες. 

Για το αν έχει κυτταρίτιδα: “Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά”.

Για την κατάθλιψη μετά τις εγκυμοσύνες: “Μια καταθλιψούλα την πέρασα, αλλά όχι διαγνωσμένη, δεν πήρα θεραπεία. Αλλά να σας πω κάτι, δεν είναι εύκολο, ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο. Σου έρχεται λίγο το πάνω – κάτω. Ο κόσμος σου μπερδεύεται, έχεις και τις μαύρες σου”.

Για τον θηλασμό: “Γύρω στον έναν χρόνο το καθένα. Λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο στο κάθε παιδί. Είναι από τα πράγματα που μου λείπουν πάρα πολύ, τώρα που μεγάλωσαν, γιατί όπως και να το κάνεις, παίρνεις μια σημαντικότητα από τον θηλασμό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλες εσείς εκεί έξω, που επιλέγεται να μην θηλάσετε ή που δεν τα καταφέρατε, επειδή εύκολο δεν το λες, είστε λιγότερο μαμάδες. Εγώ είμαι μαζί σας”.

Τι ζώο θα ήταν ο Σάκης Ρουβάς, αν ήταν ζώο: “Αν ο Σάκης ήταν ζώο θα ήταν μία χίμαιρα. Θα ήταν λιοντάρι, γιατί πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που θα ολοκληρώσει τον στόχο του και από την άλλη θα ήταν και κατσίκι, γιατί είναι ένα αγριοκάτσικο που δεν κάθεται. Θέλει να κάνει συνέχεια πράγματα”.

Πώς είναι η κοιλιά της μετά από τέσσερις γέννες: “Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More